Український Монреаль
-
Ваша дитина годинами грає у відеоігри?🎮 А що, якщо ми скажемо, що вона може створювати свої власні? 🏆 Наша онлайн-школа пропонує безкоштовний пробний урок з програмування (Scratch, Minecraft, Roblox,Python) Дайте вашій дитині старт у цифрову епоху 💪 Також курси англійської, польської та математики👩🎓 допоможуть підтримувати знання вашої дитини на високому рівні🔝 Запишіться на пробний урок вже сьогодні 💌 Для запису на пробний урок пишіть в приват📩
-
Привіт, хто може написати весь список документів які потрібно взяти до приїзду в Канаду, для отримання PR. Дякую заздалегідь
-
Доброго дня всім. Підскажіть чи потрібен мати якийсь договір місця проживання, щоб отримати SIN номер, якщо приїли до родичів?
-
Доброго дня... Підскажіть будь-ласка,куди треба відправляти паспорт для вклеїки візи??? Я знаходжусь у Монреалі. Дякую.
-
Доброго дня, шукаємо з хлопцем квартиру бюджет до 1400 можливо хтось перездає квартиру або є якісь пропозиції напишіть будь ласка в особисті повідомлення Дякую
-
Я вам зараз напишу
-
доброго вечора я через 2 тижні прилітаю в монреаль, в якому банку краще зробити картку?
-
Доброго вечора. Авіапереліт до Канади планується з пересадкою - виліт з Праги до Варшави і вже звідти Канада. Виникає питання - а чи можемо ми сісти на літак саме в Варшаві з таким квитком, щоб не їхати в Прагу? Чомусь такі квитки з пересадкою виходять набагато дешевше ніж прямі
-
нет надо лететь с того города какой в билете