Український Монреаль
-
@supergirl_ann Реклама публікується через батька @voyageur_errant
-
А якщо не хворієш- шансів нуль?)
-
привіт усім! Скажіть будь-ласка чи подавався хтось на американську візу туристичну? Скільки довго чекали?
-
Привіт. Може хтось знає україномовного або російськомовного робітника CIBC банку. Дякую.
-
Підкажіть будь ласка. Чи пустять нас в Канаду? Якщо термін наших паспортів закінчується 15.06.24 і там вклеяна віза.Нові паспорти ми вже зробили.Збираємось в лютому вилітати з Німеччини до Монреалю.
-
Пустять А моїх дітей взагалі візи в моєму паспорті були Хоча в них і свої паспорти були Все ок
-
пустять вас
-
Доброго дня, шукаємо з хлопцем квартиру бюджет до 1400 можливо хтось перездає квартиру або є якісь пропозиції напишіть будь ласка в особисті повідомлення Дякую
-
🇺🇦KALUSH ORCHESTRA вже скоро у твоєму місті! Даруємо - 23% знижки на квиток 🩷 Promo code: kalushfamily 🎫 bomond.com/tours/kalush-orchestra-north-american-tour-2023
-
Усім доброго вечора! Відкрили сьогодні рахунок в RBC, але ні online banking ні застосунок RBC Mobile не працюють. Підкажіть будь ласка хто користується RBC, теж така проблема? Дякую
-
Цієї суботи парад санта клаусів - стартує з площі villa marie. 10:30 (45 хвилин)
-
Менеджер у банку сьогодні заходила до свого застосунку, каже що теж не працює. Радила перевірити через декілька днів.
-
Звоніть. У мене були трабли спочатку. Вирішив по телефону
-
Не знаю чи це буде корисно саме для користувачів рбс, але я свічнула банк на бмо і була та сама проблема. Потрібно телефонувати на номер, вказаний на вашій картці
-
Ви подаєтесь і доступні апойтменти зараз на 2026 рік, а потім просто ловите найближчі слоти. Хто зна яка у вас вдача, в цілому наче за пів року можна спіймати, на літо 2024 мабуть
-
Можливо ще акк не висвітився або під амл контроль пішов
-
Привіт Хтось замовляв тут, поділіться вашим досвідом, як пройшло все В мене щось не дуже.. Прийшов лист, що товар повертається до них і т.д
-
Ну якщо треба він подзвонить минулому роботодавцю. Для держ органів використовують пейроли
-
Хто знає як тут в них без трудових книжок , коли на нову роботу влаштовуватися просто казати де працював до цього чи можна від роботодавця запросити якісь документи підтверджуючі ?
-
Дівулі, продаю взуття) Розмір 37. Абсолютно нові, не підійшов розмір. 60 $ за дві пари
29 Jan 2023, 07:13
155294/236093
about 2 hours ago