Український Монреаль
-
Як і обіцяла трохи детальніше за туристичну візу до США : Сайт для подачі (і більш детальної інформації) ceac.state.gov/genniv/ www.youtube.com/watch?v=qECUDeLfhRQ Раджу переглянути відео-інструкцію. Все заповнюється англійською мовою. Якщо вас цікавить туризм , то тип візи В1- В2.Відповідати потрібно чесно, по суті ті ж питання, що були на візу до Канади. Не забудьте зробити відповідну за параметрами фотографію.Перевірка фотографії tsg.phototool.state.gov/photo Наприкінці обов'язково збережіть свою форму ДС 160.Вона вам буде потрібна на інтерв'ю. www.youtube.com/watch?v=aVF1vDDN7Ko ais.usvisa-info.com/en-ca/niv сайт запису на інтерв'ю
-
А якщо знайомих немає, то де можна знайти перелік чи ознайомитися з якою-небудь інформацією щодо сімейного лікаря в Монреалі?
-
Там раніше кидали лінк на вейтліст. Через нього пишетесь
-
Наступного разу так і поспілкуймося😂😂😂
-
Соу клоуз😂😂😂
-
А майже було😂
-
Дякую
-
Добрий вечір! Шукаю роботу Може хтось знає перевірені контакти людей, які влаштовують на склади, на упаковку різного роду товарів , розкладку товару в магазині? Дякую!
-
Заповнюючи анкету на PR, не можу зрозуміти, вони кажуть, що потрібно вказати всі кошти за кордоном і в Канаді та все майно, і обов'язково потрібно підтвердити все документами, У мене є квартира і машина в Україні, але документів на квартиру і на машину немає з собою. Виходить, якщо я їх зазначу, я не зможу їх підтвердити документами. А якщо я їх не зазначу, то я не можу підписати документ, там обов'язковий підпис, в якому зазначено, що я вказав усе, що в мене є в Канаді та за кордоном. Я так розумію, що це питання, щоб ти вказав усю готівку в Канаді, щоб показати, що у тебе вистачає грошей для подачі на PR. Вірно?
-
🇺🇦KALUSH ORCHESTRA скоро у твоєму місті! Montreal November 25th🤩 This event is All ages 🍁Свята наближаються разом з “EARLY HOLIDAY DEAL” даруємо Вам - 23% знижки на квиток 🧡 Promo code: kalushfamily 🎫 bomond.com/events/kalush-orchestra-north-american-tour-2023-montreal
-
21 листопада ♈ Овен - ваші друзі вже втомилися від ваших ідей ♉ Телець - якщо ви не знайшли собі багатого коханця, значить багатий коханець - це ви ♊ Близнюки - ви любите пробувати нове, але щоб про це ніхто не знав ♋ Рак - якщо й робити перший крок, то лише у бік психотерапевта ♌ Лев - чим більше зробите справ з ранку, тим кращий настрій буде увечері ♍ Діва - час відновлювати свою репутацію ♎ Терези - розумні люди - ваш афродизіак ♏ Скорпіон - час влаштовувати кастинг на вакантне місце поряд з вами ♐ Стрілець - гонорар – це ваше улюблене слово ♑ Козеріг - ви не зникли, у вас просто з'явилися справи цікавіші ♒ Водолій - у парі має бути одна людина приємна, а друга - ви ♓ Риби - виявляється, не завжди треба говорити те, що думаєш
-
♈️ Овен 21 листопада. ✨ Гірше вже нікуди, але ти стараєшся :) ♉️ Телець 21 листопада. ✨ Очікується гарний настрій, навіть занадто. ♊️ Близнюки 21 листопада. ✨ Не розслабляйся, зараз зовсім не час. ♋️ Рак 21 листопада. ✨ Настрій планувати зустрічі і нікуди не йти. ♌️ Лев 21 листопада. ✨ Вибачся, якщо ти не правий. Конфлікти тобі зараз точно не потрібні. ♍️ Діва 21 листопада. ✨ Алкоголь — не вихід, але трошки можна. ♎️ Терези 21 листопада. ✨ Відмінний шанс познайомитися з гіпер-цікавими людьми. ♏️ Скорпіон 21 листопада. ✨ Краще не замислюватися над наслідками, просто роби те, що хочеш. ♐️ Стрілець 21 листопада. ✨ Потрібно продезинфікувати внутрішні рани. ♑️ Козеріг 21 листопада. ✨ День здасться нудним, але ближче до вечора все зміниться. ♒️ Водолій 21 листопада. ✨ Стандартний підхід не працює, необхідно шукати нові шляхи. ♓️ Риби 21 листопада. ✨ Хочеш провести позитивно день? Проведи його зі своїми друзями. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Гороскоп циганки на 21.11: ♈ Овен - навіть якщо ви працюватимете на себе, то теоретично ви все одно працюватимете на когось ♉ Телець - ви стабільні та врівноважені рівно до того моменту, поки з вами хтось не почне сперечатися ♊ Близнюки - у вас чудова репутація, але щоразу знаходиться той, хто захоче її зіпсувати ♋ Рак - як казав Рене Декарт: я витрачаю гроші - отже існую ♌ Лев - ви не освідчуєтеся в коханні першими, тому що за вашою версією вас уже всі обожнюють, тому ви можете (але швидше за все ні) лише відповісти взаємністю ♍ Діва - ви не можете працювати голодним, але після їжі, якщо чесно, вже не до роботи ♎ Терези - вибачте, але висловлювати свої почуття через надсилання мемів набагато легше. дякую за розуміння ♏ Скорпіон - ви: похуй. теж ви через секунду: та ні, не похуй ♐ Стрілець - хочеться жити окремо. окремо від усього всесвіту ♑ Козеріжка - скільки треба зʼїсти мандаринів, щоб заглушити внутрішню порожнечу? ♒ Водолій - якщо у вас немає новорічного настрою, то це й не дивно ♓ Риби - сподіваюсь ви вже знайшли того, хто вам сплачуватиме опалення цього року п.с. русский военный корабль, иди нахуй