Український Монреаль
-
Мене більше смущає, що ідентичне повідомлення від цієї панянки я сьогодні побачила в групі «українці в Берліні»😅
-
правил не так вже й багато в цілому і писати українською мені здається то не так вже й важко
-
З якого переляку ми маємо це робити?
-
Даси рецепт?
-
Ви знаєте що таке нацизм?
-
Попередження за порушення правила спільноти
-
Ті хто в окопах (навіть російськомовні) прекрасно спілкуються українскою. Знаю достатню вибірку таких людей. Зсу теж вночі перемикаються на українску.
-
Особисто я з’їдаю одне російське немовля кожен раз, коли мене називають нацистом 🫡
-
Ви хочете сказати що є реально такі хто виріс в Україні і взагалі не може спілкуватись українською ?)
-
Іі там про сво будуть писати
-
ви можете просто ігнорувати людину яка пише на російській або попросити перейти а не ставити ультиматуми
-
З чим конкретно вам потрібна допомога?
-
Не факт
-
Так ніхто ж не просить в окопах розмовляти на українській, тут мова чату українська - для популяризації української мови, в чому проблема власне?)
-
на так виходить що людині яка любить Україну простіше зайти в рф паблік і щось написати аніж сюди, їй там швидше допоможуть
-
Ми не володіємо московитсью
-
Ви в окопах?
-
І прекрасно вони спілкуються в інтернеті українською
-
Сходіть на російський телеграм чат, напишіть там українською
-
поставте себе на місце тих людей які з школи говорять на російській, і зараз вони в окопах
29 Jan 2023, 07:13
155337/236406
about 2 hours ago