Український Монреаль
-
‼️ВНИМАНИЕ ‼️ Получите бонус ,БЕСПЛАТНО !! ✅+ 1200 долларов на первый депозит ✅+ 220 бесплатных вращений До конца акции ОСТАЛОСЬ 7 ДНЕЙ ➡️Забрать бонус здесь⬅️ ‼️ATTENTION ‼️ Get a bonus, for FREE !! ✅+ 1200 Dollars on your first deposit ✅+ 220 free spins There are 7 DAYS LEFT until the end of the promotion days ➡️Pick up the bonus here⬅️
-
‼️ВНИМАНИЕ ‼️ Получите бонус ,БЕСПЛАТНО !! ✅+ 1200 долларов на первый депозит ✅+ 220 бесплатных вращений До конца акции ОСТАЛОСЬ 7 ДНЕЙ ➡️Забрать бонус здесь⬅️ ‼️ATTENTION ‼️ Get a bonus, for FREE !! ✅+ 1200 Dollars on your first deposit ✅+ 220 free spins There are 7 DAYS LEFT until the end of the promotion days ➡️Pick up the bonus here⬅️
-
Ем… так? Не розумію як прохання говорити українською може бути проявом зневаги до військового, чи що Ви цим розуміли. Але якщо у військового час іншими обовʼязками зайнятий як українську вчити і поліпшувати, то тут в групі люди явно цей час не займають відстрілом русні, і прикриватися бідними військовими аби далі болта класти на українську — дно
-
-
Курси від провінції офлайн
-
Хотіла б дізнатися, чого сектори освіти, охорони здоровʼя та соцробітники почали бастувати зараз. Прочитала все по цьому посиланню, але там немає чіткої відповіді. Мало відпусток і все? Погані умови роботи? Що мається на увазі? І чому саме зараз — випустили анонс нового законопроєкту чи типу цього?
-
за вісім..
-
... я вивчила з нуля.. десь за 8 місяців, 4 з яких францізасьон..
-
Ні, за вісім, чотири місяці сама вчила, а потім пішла на курси французької на 4 місяці
-
Доброго ранку! До речі.. чи ні.. але, за останні два дні в різних групах мені потрапляли на очі дуже схожі пости і коментарі про "українсько-арабські сім'ї", які їдуть до Канади.. плюс місцеві "кейси".. Я натягую сову на глобус чи дійсно араби швидко і масово зорієнтувались, на кому можна легко та надійно в'їхати до Канади? 😁😁😁
-
чомусь про це і подумав.. )