Український Монреаль
-
Доброго ранку! До речі.. чи ні.. але, за останні два дні в різних групах мені потрапляли на очі дуже схожі пости і коментарі про "українсько-арабські сім'ї", які їдуть до Канади.. плюс місцеві "кейси".. Я натягую сову на глобус чи дійсно араби швидко і масово зорієнтувались, на кому можна легко та надійно в'їхати до Канади? 😁😁😁
-
чомусь про це і подумав.. )
-
Не тiльки вони, нашi що так зробили так само заслуговують на депортацiю бо це шахрайство
-
Було б круто аби влада визнала це як те чим феномен є, а саме вiдвертим шахрайством i депортувала
-
Тритисячники мене не турбують, нарештi моï податки йдуть моïм людям а не я б сказав кому. Щодо тих хто жив в китаï то доки вони на громадянство не претендують то норм
-
Маю питання до сімей чиї діти вже закінчили школу в Канаді, після місцевої школи є можливість здобути професію (маю на увазі щось типа технікумів наших) безкоштовно, або за доступну ціну. Бо я так розумію, що навчання у вищіх закладах досить дороге. Наперед, дякую ❤️
-
Дякую за відповідь
-
‼️ВНИМАНИЕ ‼️ Получите бонус ,БЕСПЛАТНО !! ✅+ 1200 долларов на первый депозит ✅+ 220 бесплатных вращений До конца акции ОСТАЛОСЬ 7 ДНЕЙ ➡️Забрать бонус здесь⬅️ ‼️ATTENTION ‼️ Get a bonus, for FREE !! ✅+ 1200 Dollars on your first deposit ✅+ 220 free spins There are 7 DAYS LEFT until the end of the promotion days ➡️Pick up the bonus here⬅️
-
‼️ВНИМАНИЕ ‼️ Получите бонус ,БЕСПЛАТНО !! ✅+ 1200 долларов на первый депозит ✅+ 220 бесплатных вращений До конца акции ОСТАЛОСЬ 7 ДНЕЙ ➡️Забрать бонус здесь⬅️ ‼️ATTENTION ‼️ Get a bonus, for FREE !! ✅+ 1200 Dollars on your first deposit ✅+ 220 free spins There are 7 DAYS LEFT until the end of the promotion days ➡️Pick up the bonus here⬅️
-
Доброго ранку, моя мама шукає роботу, але нажаль мовами не володіє, можливо хтось з вас чув,де набирають на роботу без мови? Буду дуже вдячна за підказку 🙏