Український Монреаль
-
Діва, Козеріг, Стрілець, Овен, Риби, Близнюки, Терези Твій Гороскоп
-
Мед страховку ж не роблять у лікарні😂
-
А чого іншура має бути в клініці? Ви страхуєте тварину з іншуранс компанією…
-
Pet insurance Canada, загугліть та вибирайте компанію що вам більше подобається, будьте уважні, бо деякі компанії не покривають Квебек провінцію.
-
доброго дня, хтось звертався за мед допомогою? хтось покривав витрати страховкою чи це все брехня? чому треба направлення від приватних сімейних лікарів? бо я сьогодні цілий день намагаюся записатися і ніхто в мел щакладаз і сервіс Квебеку не знає скільки це коштує та скільки часу секати на запис до лікаря, нема дедлайну, тобто рік можна чекати на запис до терапевта, хто щось знає?
-
Фраза ʼя можу одразу заплатити за піврокуʼ відкриває багато дверей. А якщо серйозно, то тут майже всюди перевіряють кредитний рейтинг. Тому якихось фраз немає. Якщо у вас є гроші, гарна робота і ви можете це довести, тоді може прокатить без кредитного скору. Це якщо ми говоримо про нормальну квартиру.
-
ви страхували тварину приватно? тут самому до лікаря не попасти
-
Історії з записом - правда, це довго. Якщо вам треба швидше, йдіть у walk-in clinic. Або дзвоніть 811. Страховка працює, але якщо у вас тільки ramq, то вона не багато чого покриває. В ідеалі мати страхування від працедавця, в такому випадку багато чого покривається, в тому числі стоматолог.
-
А чого йти до платного? 811 або онлайн пишетесь. Чекаєте пару днів. Або їдете в уржанс. Не бачу брехні впринципі
-
Та ну, легше вже тут пройти, тим паче що є 3 місяці на це
-
Я зверталась, мені Ramq все покрило, ні бакса не заплатила.. І купу аналізів зробили і МРТ і до вузьких спеціалістів направляли. Все зробили. Навіть ліки безкоштовно в аптеці видали. Чесно, не повірила б сама, що таке існує в світі, аби сама не спробувала.