Український Монреаль
-
Теж цікаво? Отримали відповідь!?
-
Я буквально завтра йду, але в мене не з акне, просто родимка велика і хочу перевірити Загалом шлях до дерматолога йде через сімейного лікаря, а в частному порядку напевно можно і без
-
Попроси когось пройти за тебе. Це Intelcom тест?
-
Якщо мову розумієте, то тренінг і іспит фігня
-
Хіба так можна? Я не знаю що таке Intelcom-тест. Компанія яка приймає на роботу та проводить цей тест називається Logistics Alliance T&S . Суть у тому чи не витрачу дня 3-2 в порожню якщо не здам. А може через те, що набір не великий візьмуть якщо пройдеш навчання і не важливо як здаси тест.
-
Скоріше за все, це той самий тест. Інший сабконтрактор Амазону. Там досить просто, але мову треба зрозуміти якось
-
Я погугли і зрозумів, про що ти казав. Напевно трошки інше тому що в Intelcom доставка найшвидше здійснюється на своїй машині як я розумію. А тут їхній транспорт (сині Форди як завжди доставляє Амазон). Тести не складні, але в мові проблема. Можливо, можна зі словником здавати було б набагато простіше.
-
Intelcom теж дає машини, але білі. Можна було і своєю.
-
Гороскоп циганки на 28.11: ♈ Овен - з вами краще не сперечатися, бо у вас є 1000 і 1 аргумент, якщо ви праві. і ще більше аргументів, якщо ви не праві ♉ Телець - сімейний стан: є в кого запитувати «шо це за хуйня?» ♊ Близнюки - ваша фізична активність - це просто дістатися з пункту А в пункт Б ♋ Рак - ви не розумієте людей, які забувають поїсти. ви все можете забути, окрім цього ♌ Лев - краса у вигнанні - це ви сидите вдома, коли на вулиці мінус ♍ Діва - скільки би у вас не було досвіду, все одно комусь цього буде замало ♎ Терези - ви працюєте за принципом 20/80. 20 - працюєте, 80 - паніка ♏ Скорпіон - вибачте, але тайм-менеджмент - це хуйня. ви не збираєтесь встигати все, лише найголовніше ♐ Стрілець - рольові ігри - це коли ви спочатку граєте роль працівника, щоб потім були кошти на роль орендаря ♑ Козеріжка - почути правду? ні, дякую. у вас є уява, ви самі додумаєте ♒ Водолій - ви не зла людина, просто люди вас постійно злять ♓ Риби - стосунки мають бути як перший келих ігристого, а не як кава з сигаретою зранку п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
28 листопада ♈ Овен - хочеться монетизувати потік думок у голові ♉ Телець - ви вже не в тому віці, щоб шукати роботу, тепер нехай вона шукає вас ♊ Близнюки - ви не готові до серйозних стосунків, але готові до несерйозних ♋ Рак - кава більше не бадьорить. вас уже нічого не бере ♌ Лев - ніколи не порівнюйте себе з іншими людьми ♍ Діва - раніше ви не любили понеділки, а тепер - ранкові новини ♎ Терези - спочатку розберіться зі старими знайомствами, а потім заводьте нові ♏ Скорпіон - якщо не знаєте з чого почати – не починайте ♐ Стрілець - у всього є межа, крім ваших спонтанних ідей ♑ Козеріг - парадокс - це коли ви хочете закохатися, але не хочете стосунків ♒ Водолій - навіть сон не допомагає випасти із реальності ♓ Риби - спочатку заходить ваша репутація, а потім тільки ви
-
♈️ Овен 28 листопада. ✨ З розваг залишилося тільки допускати помилки по другому колу. ♉️ Телець 28 листопада. ✨ Все було супер, а потім продзвенів будильник(( ♊️ Близнюки 28 листопада. ✨ Ти справишся, тому що до цього вже якось мільйон разів справлявся і в цей раз справишся. ♋️ Рак 28 листопада. ✨ Штопор — ключ до твого серця. ♌️ Лев 28 листопада. ✨ Тобі краще не пити сьогодні, інакше соромно буде. ♍️ Діва 28 листопада. ✨ У всьому винен недосип і зайва баночка пивка. ♎️ Терези 28 листопада. ✨ Додай в своє життя любовних пригод, без них зовсім нудно. ♏️ Скорпіон 28 листопада. ✨ Не визнавай авторитетів, пробуй сам. ♐️ Стрілець 28 листопада. ✨ Любові тобі не вистачає, бігом шукати. ♑️ Козеріг 28 листопада. ✨ Пора зайнятися здоров'ям, не відтягуй. ♒️ Водолій 28 листопада. ✨ Цей день ти точно не скоро забудеш. ♓️ Риби 28 листопада. ✨ ТИ СЬОГОДНІ ХОДЯЧИЙ КЕКС. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
На Закарпатті під час масової битви циганських кланів з нагоди виборів нового барона вбили чоловіка лопатою
-
За місяць.