Український Монреаль
-
Якщо купить квитки то ще не дуже страшно 😂
-
То хай буде по вашому,канадці скинуться нам на квитки,суть та ж, проте,які люди щасливі будуть,ім ж тут так зле,а в Україні, зовсім інша справа,лікарів купа, медицина доступна, все розвинено на вищому рівні Пі.Сі: якщо ти дипутат)
-
Так гроші жерти з бюджету то все ще Лего😂 а давати то платники податків😂
-
Можуть як зловлять, але хто захоче жити без документів хату винаймати не легально працювати не легально,а хворіти не реально
-
Розраховувати на кінець війни до 2027 це казочки єдиного марафону, такого не буде
-
Це зрозуміло що кінець візі- нелегал
-
Я ж кажу, хочу бачити депортацію в Україну під час воєнних дій
-
Не думаю що війна ще довго буде, вже немає кому іі донатити Європа не хоче Штати теж
-
А депортувати фізично не можуть
-
Елементарно,проходить три роки перміт з карети перетворюється в гарбуз і варіант перший ви випадаєте з правового поля, варіант другий випадаєте і привертаєте увагу офіцерів які моніторять нелегалів
-
Ні туди ні сюди
-
Я думаю вона потроху стане як в 2015-2019
-
Не мають права конвенціонально
-
Всім привіт,з 01.01 здається МЕБЛЬОВАНА кімната в приватному будинку,де живуть українки. Вартість 650$ Включено ВСЕ. - Вода - Опалення,електроенергія - WI-FI - Ліжко з матрасом - дві шафи - На кухні також є все (плита,холодильник,посуд) - Пральна машина, сушка. - Приватний задній двір Район NDG, 8 хвилин пішки до метро Vendome. Прошу писати лише дівчат та тільки з серйозними намірами. Більше фото/відео та інші відповіді на всі ваші запитання в дірект. Дякую.
-
Ступінь везіння знаків: Овен — 7/10 Телець — 4/10 Близнюки — 8/10 Рак — 2/10 Лев — 7/10 Діва — 3/10 Терези — 6/10 Скорпіон — 9/10 Стрілець — 10/10 Козеріг — 8/10 Водолій — 9/10 Риби — 5/10
-
Хто принесе удачу на цьому тижні? Овен: Телець Телець: Водолій Близнюки: Овен Рак: Риби Лев: Близнюки Діва: Стрілець Терези: Діва Скорпіон: Лев Стрілець: Козеріг Козеріг: Скорпіон Водолій: Рак Риби: Терези
-
Діва, Овен, Водолій, Риби, Скорпіон, Стрілець, Близнюки Твій Гороскоп
-
📸 Подивіться цей допис у Facebook www.facebook.com/share/C6Mb6PVLbYEp5zLb/?mibextid=9l3rBW
-
29 листопада ♈ Овен - спробуйте прокинутися і не починати нове життя, а просто насолоджуватися моментом ♉ Телець - ви любите сюрпризи лише у тому випадку, якщо їх з вами затвердили ♊ Близнюки - про ваші запізнення вже ходять легенди ♋ Рак - ваше життя - це з юнацького максималізму відразу в кризу середнього віку ♌ Лев - у всього є мотив, крім ваших дивних рішень ♍ Діва - згадайте з чого ви починали і більше ніколи не згадуйте ♎ Терези - всі гаджети зарядити не забули, а себе забули ♏ Скорпіон - ви не винні, що бути бадьорим виходить тільки вночі ♐ Стрілець - ви і ініціативність - синоніми (у минулому житті) ♑ Козеріг - читання книг - це все ще найкраща розвага ♒ Водолій - треба утеплюватись. по можливості і чимось і кимось ♓ Риби - сьогодні треба попрацювати, на завтра вже не вдасться перенести