Український Монреаль
-
👩💻🧑💻CSAI запрошує на вебінар у партнерстві із Service Canada ➡Тема вебінару: "Service Canada - презентація пропонованих послуг" Під час цієї сесії вам буде представлено огляд програм, які пропонує служба Канади. Сесія буде зосереджена на огляді служби Канади, номері соціального страхування, шахрайстві. У нас також буде період запитань. 📍Вебінар буде французькою мовою. ➡Рестрація за посиланням: www.eventbrite.ca/e/service-canada-presentation-des-services-offerts-tickets-742436446397?aff=oddtdtcreator
-
Вони працюють до 17.00 і робочих субот не бачила
-
Друзі 🇺🇦 До річниці Всеукраїнського референдуму 1991 року за Незалежність України вже в цю п'ятницю, 1 грудня, волонтерське кафе "Криївка на Боб'єн" організовує захід у формі шведського столу, на якому ви зможете скуштувати все, що є в меню: вушка, вареники, скумбрія з печеною картоплею, канапки зі шкварками, смаколики та багато іншого! Збираємо якомога більше коштів на антидронову рушницю для ЗСУ 💪 Окрім частування в розважальній програмі вечора буде розіграш призів. Звісно всі кошти підуть на вищезгадану антидронову рушницю. ❗️Приходьте зі своїми алкогольними напоями🍷 💰Ціна: $50. ‼️Кількість місць обмежена! 📞 Для резервації буль ласка телефонуйте: 514-814-6384 ❗️Будь ласка, прийміть до уваги, що ймовірність того, що ви в день заходу прийдете в Криївку і там будуть вільні місця, дуже низька і наближається до нуля! Тому просимо заздалегідь зарезервувати місця. Kryïvka на Боб’єн 📌 3250 Rue Beaubien E, Montréal, QC H1X 3C9 ⏱ 1 грудня о 19:00
-
Ще можу дати ел адрес агентства
-
Тут є декілька пропозицій t.me/montrealukrainiansboard
-
Чи законно це? І, що робити в моєму випадку?
-
Шановне панство, доброго дня! Може хтось знає: Чи законне автоматичне продовження договору аренди, за 5 місяців до закіння попереднього договору (закінчується 29го лютого 2024). В цьому місяці попередив власника, що продовжувати договір по завершенні нинішнього не буду. На, що отпимав відповідь, що продовжився автоматично. Т.Я. В жовтні я отримав від нього листа де написано, що він дає мені 30днів на відповідь (продовжую, чи ні). За 30 днів я відповісти не встиг (бо не міг знати, що робитиму за півроку). Коли ж написав "НІ", він сказав, що вже пізно.
-
Усім велике дякую 💛
-
Залежно від того що написано в лізі з приводу нотіса
-
Чі подавався хтось на гумонітарну програму в Квебекі самостійно,зорінтуйте будьласка🙏🙏🙏
-
А нотіс, це?
-
Та чого встрягли. Знайдіть того хто підбере ліз та й все. Він може відмовити 2чи але далі то його клопіт
-
Дякую. Коротше встряг.. 😕