Український Монреаль
-
Вибачте виправила, бо не вірно написала. Ви дійсно маєте відповісти за 30 днів… тому й листи зазвичай шлють за пів-року. Але якщо оренда менше ніж на 12 місяців, то є нюанси
-
Віддам
-
а інколи питання по типу що ти будеш робити влітку наступного року, мене взагалі вбиває) коли я не впевнений що я буду робити і де знаходитися через тиждень)
-
коли в украіні вони за 2-3 тижня тільки були
-
Мене досих пір дивує що тут за 2-3 місяця в магазинах святкові прикраси з'являються
-
Та то зрозуміло треба звикнути
-
нам з нашими реаліями - важкувато приходиться до всього такого звикати
-
інші підходи до життя. Спокійна ситуація в краіні
-
інший менталітет
-
це найлегший варіант
-
у вашому варіанті - шукайте собі заміну
-
Якщо я роботу "втрачу" і нічим буде платити за житло? Це їм буде вигідно? Я лише хочу "по нормальному" розійтися з лендлордом, попередивши його за 3,5 місяці, що продовжувати аренду не буду.
-
Ну або в ту організацію що порадили вам, або шукайте нових
-
я переізжав посред сроку - просто шукав менше
-
Важкенько за 3 місяці знайти бажаючих... Навіть, якщо знайду, то вони иатимуть 3 місяці, щоб передумати😀 А я таких "варіантів" не маю 😕
-
так можна було б, якби попередили в становленні сроки
-
Так. Так він мені відповів
-
а можна наприклад сказати що не маю намір продовжувати контракт і зїхати в той день який вказано останнім в контракті. в такому випадку я маю шукати собі на заміну? на передачу ленд лізу
-
ви в останній день питаєте. Зараз ажіотаж
-
Хто знає де можна сьогодні - завтра перевзутися на зимні колеса? Не через тиждень..
29 Jan 2023, 07:13
156934/236390
10 minutes ago