Український Монреаль
-
а можна наприклад сказати що не маю намір продовжувати контракт і зїхати в той день який вказано останнім в контракті. в такому випадку я маю шукати собі на заміну? на передачу ленд лізу
-
ви в останній день питаєте. Зараз ажіотаж
-
Хто знає де можна сьогодні - завтра перевзутися на зимні колеса? Не через тиждень..
-
Так що навряд.
-
Я сьогодні в канадійській шині при аппойнтманті о 9 перевзувався до 12:30😂
-
#Eri_Zhezaya www.instagram.com/eri_zhezaya_superfood/
-
Добрий день, підкажіть будь ласка ветеринара україномовного або російськомовного , дякую)
-
www.instagram.com/eri_zhezaya_superfood/
-
Но це всеодно гамно правда ж?
-
👩💻🧑💻CSAI запрошує на вебінар у партнерстві із Service Canada ➡Тема вебінару: "Service Canada - презентація пропонованих послуг" Під час цієї сесії вам буде представлено огляд програм, які пропонує служба Канади. Сесія буде зосереджена на огляді служби Канади, номері соціального страхування, шахрайстві. У нас також буде період запитань. 📍Вебінар буде французькою мовою. ➡Рестрація за посиланням: www.eventbrite.ca/e/service-canada-presentation-des-services-offerts-tickets-742436446397?aff=oddtdtcreator
-
Підкажіть будь ласка на якому відділенні Meest можно відправити посилку в Україну?
-
Цікаво чи всім знімають допомогу вразі відвідування курсів французької? Ми наприклад сім'я з 4 дітьми, а допомога всього 1440. Якщо буду отримувати 800 з копійками з нас знімуть допомогу?
-
Не так. Або допомога або стипендія франсізасйону😂
-
Або допомога або францизасьйон
-
Костко
-
Просто залишіться на допомозі і не беріть стипендію від МіФі
-
Хто купував playstation 5 Де вона зараз в наявності?)
-
Якщо вас 2 є вчиться може вигідніше отримувати за навчання , там наче можна подати ще на 500 компенсацііі житла для тих хто фул тайм і на соціалці.
-
На Марше централ
-
В якому саме, якщо знаєте?)
29 Jan 2023, 07:13
156951/236390
10 minutes ago