Український Монреаль
-
Дорогі друзі якщо вам прийшла смс від парламенту Канади як у мене не ведіться і не переходьте по ніяким силкам Пам’ятайте парламент Канади ніколи нічого на електрону пошту або смс на телефон не присилає Всім дякую за увагу бережіть себе
-
Обурив цей ганебний наклеп! Я - українка, приїхала з 2 дітьми в Монреаль, саме Червоний Хрест спонсорував мій 14-дений карантин в готелі Шератон з триразовим харчуванням, цілодобовою охороною, медичним наглядом, тести на ковід, предмети особистої гігієни, таксі, вони і саме вони, співробітники Червоного Хреста в червоній уніформі з шевронами Червоного Хреста, надавали безкоштовні мобільні карти на місяць, іграшки дітям. Таких заповнених готелів тоді було тільки я знаю три! Велика честь і подяка їхнім співробітникам! Також щира подяка співробітникам і SCAI i CASI! Пропоную всім хто є в цій групі і отримав неоціненну допомогу в такий стресовий період не залишитись зараз осторонь, не бути невдячними і приєднатись до моїх слів подяки або просто поставити лайк, побачимо як це "українцям не допомогали"!
-
потихеньку парле франсе :)
-
В аеропорту не червоний хрест а сsai
-
Так
-
Хм) спитаю в неї )
-
Червоний хрест. Це ж вони сказали ,що з 15 грудня більше не буде там червоного хреста
-
Там є організація, але це вже як пів року не червоний хрест, в мене там знайома працює
-
Червоний хрест? Точно саме вони? Чи може то якась інша організація?
-
В мене вчора друзі туди прилетіли ,та кажуть що там зараз в аєропорту червоний хрест
-
Я не впевнена, що він там взагалі був Хіба шо може фотки зробили і на тому все
-
Там також вже давним давно не червоний хрест)
-
Всім привіт. Шукаю майстра з наших новоприбулих – відремонтувати та максимально утеплити на зиму проблемні алюмінієві вікна. Хто знає фахівця по вікнам, пишіть у приватні повідомлення. Монреаль мето De la Savane.
-
Батько в нас вумний 🤓
-
Це послухайте
-
Дякую за роз’яснення . Приємно спілкуватися з розумною людиною !
-
Ніде не знайшла цього повідомлення
-
Це к тому повідомленню ,де кажуть що в Канаді червоний хрест не допомагає
-
Тому що задав питання ,а воно почалося .
-
Ви питаєте в групі монреалю. Яка різниця, що відбувається в Торонто? Вам дали актуальну для Монреалю інформацію
29 Jan 2023, 07:13
15716/240399
16 minutes ago