Український Монреаль
-
🎟 Послуги для українців🇺🇦 які перебувають в Канаді 🇨🇦 по візі CUAET та VISITOR. ✅ Ви перебуваєте в Канаді як тимчасовий резидент відповідно до CUAET ◾️ отримати або продовжити дозвіл на роботу (WP) ◾️ отримати або продовжити дозвіл на навчання (SP) ◾️ оримати фінансову допомогу ◾️ отримати допомогу в Канаді (підтримка, послуги та інформація) ✅ Ви перебуваєте в Канаді, але не підпадаєте під CUAET. Однак у рамках заходів після CUAET для громадян України та членів їхніх сімей ви можете подати заяву ◾️ подати заявку , щоб продовжити свій статус відвідувача в Канаді ◾️ відкритий дозвіл на роботу в Канаді ◾️ дозвіл на навчання в Канаді Миі в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чати Канади YouTube channel | Instagram
-
Не зовсім міжнародний
-
Добрий вечір. Можливо комусь буде корисна інформація. Подавались дитині на візу з Канади на підставі візітор рекорд 23.11.23. Сьогодні прийшов запит на паспорт.
-
Треба здати міжнародний іспит. І мати сертифікат
-
Не маєте . Іспит окремий і за гроші
-
Від піар до громадянства скільки років? Сертифікат дійсний 2 роки. На громадянство менші вимоги, наскільки мені відомо.
-
Є tefaq це місцевий але проблема в тому що він підходить на пр в кєбеку але не підходить на громадянство потім
-
Там не від піару рахується
-
Може бути і 2 роки. Якщо зарахувати 2 роки по перміту потім 2 з піаром
-
Зрозуміла. Про сертифікат я дізнавалась. Начебто так і є. 2 роки
-
Пс за квебецький тест і строк не впевнений
-
А від вʼїзду але на перміті заразхувати можна 2 роки за рік
-
Або є ще sqdc😂