Український Монреаль
-
Пишіть @voyageur_errant
-
Ні наскільки я знаю. Тут правила відмінні від європи і треба транзит віза
-
Привіт усім! Планую відвідати друга в Меделліні, Колумбія, і знайшов вигідні квитки з пересадкою в Маямі. Але в мене немає американської візи, тільки закордонний паспорт. Хтось стикався з таким? Можливо лише з паспортом зробити пересадку в Маямі? Буду вдячний за поради!
-
Вітаю! Може хтось в цьому чаті підробляє ремонтом айфонів? Необхідно замінити екран на iphone 11. Дякую
-
Привіт. Підкажіть будь ласка, чи по прильоту з Європи в Монреаль я зможу обміняти євро на кан.долари в аеропорту чи десь в місті, чи вистачить мати карту для розрахунку в таксі, автобусі чи супермаркеті?
-
По приїзду планую отримати місцеву карту, головне на початку якось прожити із своєю картою. Дякую
-
Дякую
-
Єдине є трабли сплатити звʼязок неканадійською картою
-
Дякую за відповідь 👌💪
-
Карти є всюди. Євро міняють майже всюди в банках чи обмінниках
-
Однозначно ні. Без візи вас на рейс не пустять. Шукайте транзит через Панаму.. там часто бувають цікаві варіанти з Канади в Латинську Америку..
-
Підкажіть, будь ласка, є хто подавав заявку на зняття обмежень з ворк перміту або на продовження після 15 липня 2023р. і кому вже схвалили новий ворк перміт. Я знаю випадок, коли людині відмовили через те, що вона не заплатила 255 доларів. Заявку подала в серпні цього року. Чи дійсно після 15 липня 2023 р. ця послуга платна?
-
А людина писала чудо папірець що звільнена від сплати як того вимагає інструкція?
-
Дякую)