Український Монреаль
-
Вище аргументувала людина переїзд одиноких жінок з дітьми в користь Європи,саме через виплату соціалки
-
Доброго вечора вибачте що звертаюсь з некоректним питанням , скажіть чи в Монреалі можна купити девайс Iqos ?
-
Жити на державні дотації та допомоги суперечить моїм моральним принципам, тому я вибрала Канаду. Звикла опиратись тільки на власні сили, нехай перший час і буде важче ніж в Німеччині. І плюс, тут є шанс на майбутнє. Поки люди будуть в Німеччині жити на соціалку, я тут стану на ноги. Але всі різні. Є "яжемать" які звикли, що їм всі щось винні, то їм дійсно краще в Європу
-
Який район ? Чи можна в другій половині дня, так як курси
-
І найголовніше питання, де модна почитати детально чи послухати корисну інфу щодо PR у Квебек? Я вже дізналася, що Express Entry не підтримується, все йде через провінційні программи. Як вони працюють, які критеріі відбору та бали? Дуже вдячна за любу інфу! 🌻
-
щойно ви отримали ваші банківські реквізити- подаєтесь на допомогу, в той же день. Ви можете отримувати стипендію та працювати скільки хочете. раніше було обмеження до 20 годи роботи - зараз вже скасували це. Нажаль, ви подаєтесь на курси коли вже у Канаді - бо вимагає сін та вп (які ви отримаєте вже тут)