Український Монреаль
-
Вітаю вас! Я Аліна - логопед з 7-річним стажем, з яких 2 роки - у якості білінгвального логопеда. Моя місія - допомогти кожному клієнту досягти ідеального мовленнєвого розвитку. Роблю це онлайн, тож зручно для українців усього світу. Що я пропоную: 🔹 Діагностику та корекцію звуковимови для дітей, підлітків та дорослих. 🔹 Роботу над складовою структурою слова та лексико-граматичною будовою мовлення. 🔹 Підтримку при запуску мовлення. 🔹 Навчання української мови з нуля. 🔹 Корекцію особливостей письма та читання. І все це з індивідуальним підходом до кожного клієнта, з урахуванням усіх педагогічних принципів та методології, і водночас цікаво та не нудно! Ваш вік не має значення - працюю з клієнтами від 4-х років до 100. Я готова запропонувати діагностику особливостей мовленнєвого розвитку за 50 % від вартості заняття, щоб ви могли оцінити мою кваліфікацію, та зрозуміти, чи підходжу я вам як людина. Звертайтеся до мене і разом ми покращимо мовлення та розвиток мовленнєвих навичок ваш або вашої дитини. Не гайте часу - почнімо працювати над вашим мовленням вже сьогодні! Для додаткової інформації та запису на діагностику зв'яжіться зі мною за телефоном: +380663276738 (Viber, WhatsApp, Telegram). До зустрічі, я буду щиро рада допомогти вам та вашій дитині! #Логопед #МовнаТерапія #РозвитокМовлення #ДитячаЛогопедія #СловоЗаСлово #ЛогопедичнаДопомога #МовніНавички #Спілкування #ПомічникЛогопеда #ЛогопедіяДляДітей #МовленнєвийРозвиток #Грамотність #Вимова #ТерапіяМовлення #ДопомогаЛогопеда #МовленнєвіРозлади #ЛогопедичніЗаняття #Артикуляція #РеабілітаціяМовлення #МовленнєваТерапіяДляДорослих
-
Доброго дня! Підкажіть чи знає хтось найдешевший спосіб відправки посилок з України до Монреалю? Дякую!
-
Але ж основний квиток париж-монреаль.. щоб через зекономлені 50$ не довелось брати новий сьогодні на сьогодні.. там ціна буде.. 🫣
-
на лютий ще знайти варіанти можна.. ціни на цьому напрямку різко піднімаються з початку квітня..
-
Просто за 600 кадів туди назад .. дуже тяжко підібрати маршрут з мінімальним часом в дорозі .. Париж то клоака, фінансова в тому числі
-
Дякую. Мабуть то залежить від самої компанії також.
-
Всем привет , есть у кого-то какая-то работа ? Или подработка
-
Якщо напишеш українською, то шанси збільшиться!
-
Українською
-
Укр пошта
-
Дякую!
-
Аа. Ну тоді норм. У нас з варшави вийшло десь 850 кад. Але то з валізами
-
Так я ж з Варшави порахувала 🤣
-
Дорого. Я мамі брав за 560кадів ейр франс в кінці серпня коли ціни космічні(студенти летять)
-
Одразу
-
Ви валізи відразу купляли чи потім багаж докупили? Так дешевше?
-
Продам велосипед, дуже швидкий та легкий
-
Ціну бачу 100, передне колесо mavic спортивне тоненьке, коштує не мало
-
Ціну вкажіть
-
Стан ідеальний
29 Jan 2023, 07:13
158428/236397
26 minutes ago