Український Монреаль
-
Зверніться в CSAI Там вам зроблять безкоштовно І розкажуть як шукати тут роботу Всі нюанси
-
Привіт , побачила цю афішу, раптом комусь треба
-
продаю сапожкі, шкіра, 39 розмвр, карло пазоліні
-
треба було їхати на кордон з Нью-Йорком
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, прилетіла мама, термін дії паспорта (в якому віза) до липня 2025 року, відповідно і віза і Work Permit до того ж терміну. Мама перед вильотом зробила ще один, новий паспорт терміном придатності до 2033 року. Чи можна продовжити візу на 3 роки та Work Permit, маючи новий паспорт? Як це можна зробити? Дякую.
-
привіт усім. таке питаннячко не важливе, але цікаве. тут хтось бачив чипси з крабом десь?)😃
-
У китайських магазинах.
-
та хоч з якимось 😂
-
З живим в середині?🙄
-
Дякую за відповідь
-
Очікування десь близько 4 місяців. Я зараз вже чекаю більше двох місяців. Їздила за цей час в Європу. На кордоні жодних питань не було. Той лист, що вони надсилають, автоматичний і стосується скоріше тих, у кого вп закінчився і хто подався на продовження. Також я писала в IRCC, чи можу я виїджати за кордон у ситуації, коли я запросила зняти обмеження з вп. Їхня відповідь була дуже розмитою. Що ще раз підтверджує те, що агенти в IRCC самі нічого не розуміють у правилах
-
Вкажіть ціну будь ласка. Пс краще чобітки😂
-
Покажіть
-
Зараз дивився, на 4 лютого немає квитків
-
Не активні дати для вибору
-
У мене і в мобільному додатку є і перевірила на офіційному сайті візейр , вони додали шарль де голь
-
Це якийсь у вас руснявий сайт
-
Ще. На сайті wizz.com не можна вибрати аеропорт ім. Шарля де Голля, тільки Орлі
-
Мій додаток українською 😜
-
Так, якщо змінити мову на англійську, то з'являються нові напрямки для польотів 😁
29 Jan 2023, 07:13
158560/236416
about an hour ago