Український Монреаль
-
Підкажіть будь ласка, чи є тут курси англійської для українців?
-
Доброго вечера хто ще спить! Питання хто на Різдво один. Як плануєте зустрічати свято?
-
Привіт, підкажіть будь ласка: Якщо брати відпускні з них теж потрібно платити налог? Якщо так то який це має бути процент?
-
Такий як і на все інше - прогресивна шкала в залежності від інкаму
-
Спати))
-
Подивіться уважно в пейрол стабзи і буде відносно зрозуміло.
-
Відпускні це теж дохід, тож із них теж сплачується прибутковий податок, як і із зарплати.
-
У мене на роботі якось відсоток податоку практично щотижня різний. Що б суми зарплати значно відрізнялися не сказав би.
-
У вас є робоча аплікація, в якій можна відстежити час, податок і т.п? Скажіть у вас щотижня знімається той самий податок?
-
Він і не має бути однаковим
-
Там є qpp який знамають до ліміта. Теж саме з емплоймент іншуренсом. + різні группи по федеральному і провінц податку можуть бути в різних сліпах. Ще може залежати від оверворків наскільки я зрозумів А тепер комбінуємо все це і отримуємо пейрол стаб в канаді😂 Доречі ще і різні моменти стосовно бенефітів. Та частина що платить роботодавець то теж інкам. Хтось знімає кожен пейрол. Тось раз на місяць. І тд Море змінних
-
В межах 23-18%, але від чого це залежить...
-
Мексика 😅
-
Aubut найдешевше Adonis середня ціна Епікюр найдорожча Вишні польські заморожені по 1кг пакет
-
Ні. Рахується з дати першого прильоту
-
Так, можна обрати інші міста, але в їхньому переліку послуг немає виготовлення закордонного паспорту.
-
Ближче до Різдва буде видно.
-
Я б пішла але ще не прилетіла)може наступного разу,бажаю Вам добре провести час
-
В нас те саме, в дітей I мене різний термін
-
Усім привіт!) Планую їхати в Монтреаль. Міг би хтось, хто вже давно скласти компанію перші дні? 😊😊 переживаю що як 😇
29 Jan 2023, 07:13
158632/236020
14 minutes ago