Український Монреаль
-
Добрий день,з ким мені узгодити?
-
Доброго дня, була на курсах французької мови, дуже сподобалось але на жаль через обставини, була відсутня, і надіслали лист, про те, що уже не зможу навчатися, через пропуски. Якщо більше 5 днів. Чи зможу я повторно подати заявку на курси французької мови зараз?🥲🥲🫢 Буду вдячна за вашу інформацію!
-
📸 Подивіться цей допис у Facebook www.facebook.com/share/4CLyk8S3dc33yxuE/?mibextid=9l3rBW
-
Доброго дня ! Приватна фірма 🔌оголошує про прийом на роботу для українців, які приїхали до Канади через широкомасштабну війну в Україні ! 🛠 Шукаємо працівника у сфері обслуговування відеоспостереження та інших систем безпеки, якому подобається виконувати поставлені завдання та працювати! Надішліть повідомлення, якщо ви готові приєднатися до команди та застосувати свій практичний досвід. Також компанія може надати можливість навчання у цій сфері роботи . Офіс розташований у Вестмаунті. Не соромтеся та надсилайте своє резюме на [email protected] (обовʼязкове знання англійської мови щоб Ви могли спілкуватися в команді )
-
Панство доброго дня Скажіть будьте ласкаві компанія Міст займається доставкою посилок, нею можна відправити посилку на точку видачі так? Питаю бо пошукав смс в групі і пишуть що писилка назад їде до Канади доставки в руки не відбувалась лише смс приходять як дурному зарабуде готуйтеся Скажіть якщо відправляли на точку видачі теж дякую........ І хто ж це мудрець Василь маркер за сто доларів на точці прийому в Монреалі, на якій з ним говорити на англійській ?
-
Дешевше й швидше
-
Краще юзайте укрпошту
-
Тоді меест