Український Монреаль
-
Дешевше й швидше
-
Краще юзайте укрпошту
-
Так, це моя вина, на жаль Зможу я подати онлайн заявку на цьому сайті Québec.ca/francais?
-
Дуже вам дякую, хорошого дня🌸💗
-
go.mfa.gov.ua/
-
Тоді меест
-
Ну є таке )
-
Кажуть через канада пост дорого А вам дякую
-
Укр пошта приймає і доставляє після них
-
Здається що так само можна і звідси відправляти через Canada Post, і вказувати укр адресу
-
можна, але чекати 3 міс
-
Доброго дня всім учасникам групи, що цікавить таке питання може хто знає, підкажіть будь ласка, ми приїхали нещодавно до Монреалю, та оформили провінційну допомогу, як її виплачують? чи є певні дати, за якими її виплачують і який період її виплачують? заздалегідь дякую всім за відповідь.
-
Дайте адреси школ в цих районах пліз 👀
-
все залежить від того до якого міністерства школа відноситься. Якщо до МІФІ - то так, вони працюють
-
Народ, а у кого школи французької біля кот вертю? Дю колеж? сан лоран? вони працюють зараз ?
-
Раніше після подання заявки допомога виплачувалася щомісяця протягом шести місяців. Чек приходив зазвичай першого числа. Зараз умови змінилися і я не знаю, чи потрібно щомісяця подавати нову заявку.
-
Дякую за відповідь 😊
-
😡Співробітники служби Service Ontario були причетні до автовикрадачів! 🚙Співробітники служби Service Ontario були причетні до групи автовикрадачів, стверджує поліція Торонто і імовірно, сотні людей стали жертвами незаконного використання їх даних. 👮♀️Поліція Торонто повідомила, що в ході розслідування з'ясувалося, що група автовикрадачів, вступила в змову зі співробітниками Service Ontario, і вони продавали данні про людей та автомобілі, взяті з бази даних Міністерства транспорту. 👨💻Співробітники Service Ontario надавали обвинуваченим інформацію про транспортні засоби та водіїв, включаючи адреси, після чого автомобілі викрадали. 🚗Ці автомобілі потім продавалися в Канаді звичайним покупцям, або використовувалися для скоєння злочинів. Було видано 25 ордерів на обшук у філіях компанії Service Ontario, будинках, комерційних гаражах та транспортних засобах. 💵Також було вилучено близько 1,5 мільйона доларів передбачуваних доходів від злочинів, включаючи кілька люксових автомобілів та сотні тисяч доларів готівкою. Серед викрадачів особливим попитом користувалися авто, які знаходяться у топі авто які викрадають: 1. Land Rover Range Rover 2022 2. Jeep Gladiator 2022 3. Lexus RX Series 2020 4. Honda Passport 2020 5. Acura RDX 2020 6. Toyota Highlander 1 2022 7. Dodge Durango 2022 8. Honda CR-V 2020 9. Jeep Grand Cherokee 2020 10. Ford F350 Series 2007 Джерело Щось це дуже нагадало Україну 🤪 🎬 Youtube : www.youtube.com/@UA_Canada/ 📱 Telegram канал Канади 🇨🇦 : t.me/UA_Canada_Cuaet 💬 Instagram : www.instagram.com/ua_canada_cuaet/
-
за незакінчений курс не зобов'яжуть повернути гроші?.. якщо платили стипендію..
-
PROMIS, 3333, Rue St.Catherine.. працює.. upd: чомусь про Кот де Неж подумав.. не зовсім Кот Вертю..
29 Jan 2023, 07:13
158696/239815
about 4 hours ago