Український Монреаль
-
Он ще www.realtor.ca/real-estate/26330177/2942-rue-de-la-rivi%C3%A8re-nelson-qu%C3%A9bec-la-haute-saint-charles-loretteville
-
Семі бейс але вікна повноцінні
-
Краще прояснити у місцевих органів соц захисту
-
Наскільки я чув то в 16 ще повинна бути опіка. Може не правий.
-
Також посперечаюся. Тут жахливий шопінг. Якість тканин у мідл сегменті хоч плач. Речі на один сезон. Речі з дійсно гарних матеріалів тут дорожчі, ніж такі ж в України або в Європі. Так і іх ще і не знайдеш. Я була нещодавно тиждень в Іспанії і мені дуже в око впало, наскільки там кращий вибір і ціни. Гарний якісний одяг і Канада - то поняття, що не перетинаються.
-
Ага і ціни в томуж брокарді x2. Бо в моєму селі ніфіга іншого нема
-
Ну я не згоден. Та ж курика коламбія один в один. Європа 180 євро. Тут 190 кад. Обходимо іспанію бо там багато доместік брендів типу манго і тд. Беремо тіж країни балтії і там вже гірше ситуація. Пс іспанія зараховується але там так завжди було
-
Хз, як на мене в Україні одяг був дуже дорогий , а масмаркетовські бренди - дно дніщенське, вже краще з таобао назаказувати і 1 в 1 отримуєш. В Канаді взагалі проблем з цим не маю , бо якісні речі тут за доступну ціну + багато люксових ресейлів. Чи то в мене зп просто більша стала?🫡
-
Французам
-
Так продали ще напочаику війни ж
-
Ну нам норм. Спортівки тут кращі😂
-
Я в першу чергу про Україну говорю. Я досі використовую багато речей, які привезла з України. І викинула купу речей, які купила тої осені в Канаді. Іспанія - то так, нагадала мені яким може бути гарний шопінг. Тепер тут у мене правило - купувати речі дорожчі, але в яких хоча б мінімально нормальний склад. Та і дизайни тут ну супер сумні. Мені не подобається. Наступного разу в Європу їду з валізою, а не з рюкзаком 😂
-
Ті хто в Україні жили в Київі - у вас права голосу нема😂 а жителям зп в дніпро доводилось за шмотом їздити😂
-
В ориг магазинах. Ті самі масімо дутті чи найки. Я відслідковую завжди редакшини+асос, якшо фільтрувати по складу тканини. 6pm із ресейлів тут хороший для взуття та аксесуарів ну і the real real але я там шукаю лише якісь «легендарні» або вінтажні штучки