Український Монреаль
-
Добрий день. Потрібно здати біометрію в Монреалі. Може хто знає адресу
-
t.me/montrealukrainiansboard/480
-
Шукаю роботу в Монреалі, новоприбулий українець ,маю досвід в шліфуванні металу,можу працювати в сільському господарстві,та заводи , фабрики,або підробіток
-
Звітайте до нашого клубу настільних ігор у цю неділю, 10 грудня! 🎲 До вас приєднаються десятки гравців на захоплюючий ігровий вечір. Гратимемо з 6 до 8 вечора. Ціна входу — символічні 10 доларів. Приходьте та наводьте друзів! 👉 Щоб дізнатися більше, перегляньте мій Instagram: instagram.com/gamexismontreal?igshid=NzZlODBkYWE4Ng== та приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram: @gamexismontreal Не пропустіть можливість приєднатися до гри разом з нами! 🎉
-
Дорогі дівчата, давайте знайомиться, мене звати Олена-я з України 🇺🇦. Перукар-універсал 💇♀️💇💇♂️, колорист з великим досвідом роботи та безліччю сертифікатів та дипломів📚📖📇 Запрошую Вас на фарбування та стрижки. Володію різними техніками фарбування: AirToch, Shatuch, Балаяж, Sunlight, Baby lights, Омбре, Сомбре, рельєфне фарбування, Блонд, вихід з чорного, нейтралізація кольору. Володію англійськими техніками стрижок ✂️ Укладання, накрутки різних типів локонів. Салонні процедури реконструкції волосся 🧖♀️ Рекомендації щодо догляду за волоссям вдома 🛀🧖♀️ Буду рада знайомству 🤗 в салоні "Zoriana Salon de coiffure", який знаходиться за адресою: Й 381 Sherbrooke West
Montreal, QC H3A 1B5, Canada Пишіть, з радістю відповім! +1 (438) 498-1943 -
t.me/Eri_Zhezaya
-
Доброго дня. Питання до тих хто продовжував ворк перміт і візу вже в Канаді: чи ви це одночасно робили, чи це дві різні заявки? Моїй доньці продовжили ворк перміт, але нічого не прийшло щодо запрошення на вклейку нової візи. Заповнювала дві анкети, основна була на перміт і додаткова на візітор віза, і по цій другій - нічого
-
Де ти вчора була?
-
А мені цікаво. Чому така дискримінація?
-
Доброго дня) Дівчата, а давайте знайомитися 🙃 Недавно переїхала в Монреаль і зовсім нема друзів, знаю, що таких багато. Треба якось це виправляти)
-
Лев, Стрілець, Скорпіон, Терези, Водолій, Козеріг, Риби Твій Гороскоп
-
Тепер знаєш
-
Твоя втрата
-
вони регулярно постяться
-
Вдома)
-
А не чула часом що у нас багато зустрічей проводиться?