Український Монреаль
-
Ті, хто виїжджає, навпаки більш свідомі за тих, хто там залишився
-
Їх думка (я не жартую зараз) «те, що в Україні працюють протести, що там вдалось влаштувати майдан і скинути владу, не означає, що й вони можуть так само»
-
Ви би бачили, як на початку війни українці хуєсосили в твіттері тих росіян, які автозак не можуть додуматись перевернути
-
Так вони і не будуть протестувати камон
-
Берете квиток туди назад у ейрканада з Парижу , прямих у монреаль повно 320-350 доларів, багаж окремо 70 долларов .. а до Парижу з Європи бусів повно, я на інфобус дивлюсь.. я іду з України , тому брала візейр квиток з Польщі .. вони 10-15 доларів плюс багаж 20-30 доларів
-
Вже майже рік війни, от скажіть, сильно вони там думають зараз?
-
Не почала б
-
Ви так кажете, наче вони взагалі протестувати вміють лол
-
а за контакт можна русачкiв повигонять з канади?
-
Наприклад, теща знайомого живе не в Луганську і не в Донецьку а в Києві і чекає на хутіна щоб він її звільнив. І такі теж нажаль є. З приводу майбутнього - для початку тим хто хибно підтримував агресивний режим московії потрібно буде побачити по своїм же каналам всю правду , потім пройти всі складні стадії прийнття нової реальності , далі якщо наступить чистосердечне розкаяння то тільки тоді мова про інтеграцію можлива , звісно що це все станеться лише після перемоги України і поразки московських імперських окупантів.
-
Я мав тут наувазі ситуацію прямо на сьогодні , тих хто саме зараз маючи український паспорт підтримує пропутінські наративи і байдуже як вони такими стали, нав’язали їм чи самі вибрали таку позицію, по факту вони зараз малороси і самі себе такими вважають.