Український Монреаль
-
As I understand, no you cannot extend your work permit until 2029 if you have it until 2026. For example, if you entered Canada on September of 2023, and you apply and receive your new work permit in February 2024, you will be able to stay until February of 2027. However, I don't work for immigration, so I can't tell you for sure. If you have doubts I suggest you call them.
-
Дякую за інформацію. Завтра зателефоную в іміграційну службу.
-
That is what I understand and what I heard from people who have already re-applied, but if you have doubts I suggest you call them.
-
Yes, you have to submit before March 31rst 2024. This will be an enormous help to those who arrived here in 2022 and early 2023 and who are not able to learn French and find a job that qualifies for a NOC within the 3 year time frame.
-
Будемо дуже вдячні, якщо ви зможете поділитися інформацією з групою пізніше!
-
У мене є картки зі сценами для продажу зі знижкою 50% = (100$ за 50$) Я надсилаю вам скановане зображення, і ви можете купити в цих магазинах = Бакалія (Sobey Safeway FreshCo IGA) Розваги (Rec Room, Cineplex) Їжа (Montanas, Harveys, Kelsey's, Milestones, усі найкращі ресторани) Інструменти (побутове обладнання) Спочатку я надсилаю скан, і ви можете спочатку спробувати в будь-якому з цих магазинів, а після того, як ви спробуєте, ви можете оплатити!!!
-
Доброї ночі 🥱 Хтось вже отримав Open work permit? Скільки чекали?
-
повіяло скунсом.. 🦨
-
Гороскоп циганки на 13.12: ♈ Овен - магія ранку - це шо? прокинутися з гарним настроєм? чи встигнути щось зробити до початку депресивної фази? ♉ Телець - сімейний стан: сам себе нагодую, сам себе заїбу ♊ Близнюки - іноді здається, що стосунки це для вас ще зарано ♋ Рак - новорічні корпоративи - це коли в вас потрапляє крапля алкоголю і ви починаєте говорити, що думаєте один про одного ♌ Лев - вас не лякає апокаліпсис, який наближається, тому що це хоч якась конкретика про майбутнє ♍ Діва - зустрічі з друзями зараз - це коли ви міряється у кого більше пиздеця в житті ♎ Терези - усвідомлений шопінг - це додавати в корзину і не купувати ♏ Скорпіон - ваша самооцінка: іноді здається, що світ вас не заслуговує ♐ Стрілець - ви довіряєте своїм друзям, але краще підготувати вішлист ♑ Козеріжка - не треба вам нагадувати, що сьогодні ретроградний Меркурій, ви і так нічого доброго і не очікуєте (окрім грошей) ♒ Водолій - стосунки як оливки - не факт, що з віком сподобається ♓ Риби - для подальшого функціонування, слідкуйте за оновленнями вашої нервової системи п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
♈️ Овен 13 грудня. ✨ Може тобі у театральне? У тебе шикарно вийде істеричок грати. ♉️ Телець 13 грудня. ✨ Посиди краще вдома сьогодні, від гріха подалі. ♊️ Близнюки 13 грудня. ✨ Не переживай ти так за це навчання, в гіршому випадку станеш тіктокером. ♋️ Рак 13 грудня. ✨ Час прийшов, пора прибрати в своїй свинарнії. ♌️ Лев 13 грудня. ✨ Не всі дні будуть такі легкі, як цей, насолоджуйся моментом. ♍️ Діва 13 грудня. ✨ Змирися, знаходити проблеми — це твоя стихія. ♎️ Терези 13 грудня. ✨ Не сміши, як ти можеш комусь не сподобатися? ♏️ Скорпіон 13 грудня. ✨ Ти скоро зірвешся, знайди привід розслабитися. ♐️ Стрілець 13 грудня. ✨ Не кожен день твій, сьогодні ось теж. ♑️ Козеріг 13 грудня. ✨ Якщо є можливість залишитися вдома — залишся вдома. ♒️ Водолій 13 грудня. ✨ Навіщо говорити про свої почуття, нехай інші про них здогадуються. ♓️ Риби 13 грудня. ✨ Я втомився від всієї відповідальності. Я хочу дивитися мультики. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
13 грудня ♈ Овен - ненависть – це ваш двигун прогресу ♉ Телець - бути сильним та незалежним - корисно для сімейного бюджету ♊ Близнюки - якби не флірт, ви б не знали чим зайнятися ♋ Рак - хуйня приходить у життя, щоб можна було навчитися радіти дрібницям ♌ Лев - ваші найтриваліші стосунки - це стосунки з психотерапевтом ♍ Діва - настрій когось запросити на дуже пізню вечерю ♎ Терези - вам потрібні серйозні стосунки тому що ви серйозна людина ♏ Скорпіон - якби не карма, ви поводилися б ще гірше ♐ Стрілець - сьогодні ваш день, втім, як і всі інші ♑ Козеріг - ви надто рано зрозуміли життя ♒ Водолій - порада дня: запасіться терпінням та фінансами ♓ Риби - ви вже в тому віці, коли не проти обрати сім'ю, а не кар'єру
-
Спуылкування в чаті українською - перепишіть будь ласка