Український Монреаль
-
Ну по факту можна тільки в оттаві. Якщо в Торонто йдуть на зустріч то це файно але гарантій нема
-
Шукаєте на ет csai але там куди поселять в залежності від наявності місць
-
Так намет там в окремій кімнаті
-
Всім доброго дня! Друзі, якщо тут є хтось, хто бажає здати свою квартиру в sublease або знає, де швидесенько можна знайти в оренду без усякого там гемору - напишіть мені, будь ласка, у приватні повідомлення. Мені запропонували роботу, і я збираюся летіти найближчим часом, тому готовий швидко розглянути пропозиції. Пріоритет - весь Західний острів (West Island), але готовий розглянути всі можливі варіанти (з меблями або без меблів) в різних районах, але з комфортною транспортною можливістю (робота буде в районі метро Square Victoria-OACI, і, наскільки я розумію, потрібна буде помаранчева лінія). Звісно, бюджет також має значення 🙂 Слава Україні та Героям Слава!
-
привітайте допоможіть знайти роботу будь - яку , терміново чоловікові 23 роки і жінка 45 , можуть працювати скрізь , Або підкажіть як ви знайшли свою роботу , може у вас на роботі потрібні співробітники , суду дуже вдячна
-
t.me/montrealukrainiansboard/480
-
Ще не відомо але має бути
-
Телефонувала в центральний офіс CSAI, розмовляла зі спеціалістом, яка займається продовженням WP. Вона відповіла, що багато людей звертаються до неї з питанням чи можна до 31 березня 2024 року безкоштовно продовжити діючий WP, який, наприклад, має термін до 2026 року. На даний момент це неможливо. Ця інформація стосується лише тих людей, які мають підстави для продовження WP ( наприклад, закінчується термін дії паспорта, відповідно і WP). Якщо всі документи діючі, то продовжувати не будуть. Але інформація часто змінюється, тому потрібно слідкувати.