Український Монреаль
-
Агресивніше мене тільки лев😂
-
% агресії знаків: Овен — 65% Телець — 5% Близнюки — 22% Терези — 66% Рак — 73% Лев — 92% Діва — 0% Стрілець — 2% Скорпіон — 89% Водолій — 32% Козеріг — 84% Риби — 4%
-
В мене є квиток , та ще не вирішила чи поїду . Планую з 2 по 6 лютого
-
Доброго дня всім! Шукаємо квартиру (2-bedroom/ 4 1/2 або 3 1/2) на 2 дорослих + 17-річна дочка у sub-lease хоча б до 1 липня (починаючи з січня). Цікавлять райони LaSalle, Cote De Saint Luc, Cote-des-Neiges, Longueuil або ж більш англомовні. Розглянемо з меблями чи без. Буду вдячна за будь-які пропозиції в особисті. Дякую 💙💛
-
Доброго дня шановні!!! Скажіть будь ласка де є можливість зробити переклад на довідці про шлюб та зробити апостиль ? Шлюб робили у Канаді, та документи треба для того щоб змінити прізвище .
-
Так я знаю тому маю квітки на лютий . Та у посольстві казали требо цю довідку перекласти та зробити апостиль. Тому питаю
-
Доброго вечора. Чи є у групі українські стоматологи 🇺🇦🦷 які зараз на етапі підтвердження диплома або ж планують це робити?? Буду дуже вдячна за контакти людей,якщо ви знаєте таких🙏🏻
-
У вас контракт зі старим власником до якого числа?
-
Щось дуже сумнівна схема. Якщо ви підписуєте, то потім нічого ніде не докажете. Ви підписуєте на ту суму, яку будете сплачувати
-
А Ви вірите, що буде так, як він говорить, а не так, як буде написано в офіційному документі? Я б не брехала сама собі 😊
-
Доброго дня, товариство. Орендую будинок три місяці без контракту за 1000. Власники продали будинок (разом зі мною) іншому власнику, який пропонує підписати контракт на 1500, але платити 1000. Як він пояснив це стосується того, що він не може піднімати ціну більше ніж на 3% з минулого контракту і це не вплине на суму моєї оплати. Я не проти підписання контракту, але чи матиме він можливість використати цей контракт проти мене?
-
Сумнівна ініциатива. Вас можуть по факту викинути. Якщо не помиляюсь то без письмового контракту разується як манс ту манс
-
Ще одні «діячі» 🤦♀️ Нічого лівого не підписуйте і буде правда на вашій стороні
-
Якась сумнівна схема