Український Монреаль
-
всім привіт, з 15.01.24 (контракт до 01.06.24 з можливістю продовження )звільниться студія на Bd Decarie, близько метро Namur та Plamondon .4 поверх біля будику є також торговий центр 1256$/місяць + електроенергія, також є парковка у будинку кредитна історія не потрібна За всіма деталями звертайтесь у direct☺️
-
Доброго вечора , може хтось здає кімнату у Монреалі ?
-
Добрий вечір, можливо хтось знає, чоловік отримав права в провінції Онтаріо в 2016 категорії(AZ, truck driver), але термін дії закінчився в 2020 році, зараз приїхав в Квебек, чи потрібно йому заново вчитися тут на ту ж саму категорію чи він зможе просто поновити попередні?
-
Привіт усім! У зв'язку з переїздом мого друга, вільна кімната вже чекає на свого нового мешканця в квартирі на вулиці Avenue Van Horne, у районі Côte-des-Neiges. Ціна - 750$ на місяць з усіма включеними послугами, включаючи Wi-Fi, посуд, меблі та інші зручності. Це чудовий варіант для тих, хто тільки прибуває у місто. Звертайтеся до мене в особисті повідомлення, щоб домовитися про перегляд. Кредитна історія та робота не є обов'язковими критеріями. До зустрічі!
-
Там питали про те, що дійсно допомагає. Я жінка і я користувався цим засобом
-
Це не препарат а бад👿
-
Дякую 🙏🏼
-
Доброго дня, може хтось дати посилання на оформлення ворк перміту онлайн
-
Там питали сильнодіючі ліки на кільки я бачу
-
Сильнодіючі ліки має право рекомендувати тільки лікар
-
Там питали сильнодіючі ліки наскільки я бачу
-
Мене просто бентежить реклама бадів з непідтвердженою ефективністю(бо якщо ефективність доведена це переводять в категорію ліків і продають як ліки)
-
Це і є недоведена ефективність по причині відсутності подвійного плацебо-контрольованого тестування.
-
Я в курсі. Але не ліки рекомендувати як ліки то теж погана ідея. Бо з бадами проблема що воно може для когось працювати а для когось ні
-
Думаю, нічого страшного не станеться, якщо спробувати це. Одночасно записатися на прийом до лікаря. Поки буде чекати на лікаря, перевірить ефективність. Ліки теж не всі допомагають і не всім.
-
Дивлячись для чого треба, яке саме приміщення