Український Монреаль
-
Там питали про те, що дійсно допомагає. Я жінка і я користувався цим засобом
-
Це не препарат а бад👿
-
Дякую 🙏🏼
-
Доброго дня, може хтось дати посилання на оформлення ворк перміту онлайн
-
Там питали сильнодіючі ліки на кільки я бачу
-
Сильнодіючі ліки має право рекомендувати тільки лікар
-
Там питали сильнодіючі ліки наскільки я бачу
-
Мене просто бентежить реклама бадів з непідтвердженою ефективністю(бо якщо ефективність доведена це переводять в категорію ліків і продають як ліки)
-
Це і є недоведена ефективність по причині відсутності подвійного плацебо-контрольованого тестування.
-
Я в курсі. Але не ліки рекомендувати як ліки то теж погана ідея. Бо з бадами проблема що воно може для когось працювати а для когось ні
-
Думаю, нічого страшного не станеться, якщо спробувати це. Одночасно записатися на прийом до лікаря. Поки буде чекати на лікаря, перевірить ефективність. Ліки теж не всі допомагають і не всім.
-
Дивлячись для чого треба, яке саме приміщення
-
УНО, Сум
-
Те ще в Україні є ліками і тут то різні речі. Тут ліки як раз працюють(бо всіляку хрінь не сертифікують через корупційні схеми)
-
Доброго вечора, підкажіть, бо вже криша їде від переробленої без результату роботи. На французький чекаю вже пʼятий місяць. Поки чекала, працювала за кеш і шукала постійну роботу. Результату нуль. Гаразд. Тепер хочу підтягнути англійську, подала заявки і тиша. Поділіться перевіреними контактами , де реально допомагають з англійської за адекватні гроші
-
Підкажіть будь ласка, хто знімав обмеження з ворк перміту останнім часом? Як ви це робили? Раніше я онлайн все заповнював і подавав, а зараз наче тільки поштою відправляти всі форми чи то дійсно так?