Український Монреаль
-
Там питали сильнодіючі ліки наскільки я бачу
-
Мене просто бентежить реклама бадів з непідтвердженою ефективністю(бо якщо ефективність доведена це переводять в категорію ліків і продають як ліки)
-
Це і є недоведена ефективність по причині відсутності подвійного плацебо-контрольованого тестування.
-
Я в курсі. Але не ліки рекомендувати як ліки то теж погана ідея. Бо з бадами проблема що воно може для когось працювати а для когось ні
-
Думаю, нічого страшного не станеться, якщо спробувати це. Одночасно записатися на прийом до лікаря. Поки буде чекати на лікаря, перевірить ефективність. Ліки теж не всі допомагають і не всім.
-
Дивлячись для чого треба, яке саме приміщення
-
УНО, Сум
-
Те ще в Україні є ліками і тут то різні речі. Тут ліки як раз працюють(бо всіляку хрінь не сертифікують через корупційні схеми)
-
Доброго вечора, підкажіть, бо вже криша їде від переробленої без результату роботи. На французький чекаю вже пʼятий місяць. Поки чекала, працювала за кеш і шукала постійну роботу. Результату нуль. Гаразд. Тепер хочу підтягнути англійську, подала заявки і тиша. Поділіться перевіреними контактами , де реально допомагають з англійської за адекватні гроші
-
Підкажіть будь ласка, хто знімав обмеження з ворк перміту останнім часом? Як ви це робили? Раніше я онлайн все заповнював і подавав, а зараз наче тільки поштою відправляти всі форми чи то дійсно так?
-
Вітаю. Шукаю для дитини (10 років) викладача французької мови.
-
❓ Невеликий гайд як зняти обмеження з Work Permit для тих, хто прибув за програмою CUAET 1. Пройти обов'язковий Medical Exam протягом 90 днів в акредитованій організації ircc.canada.ca/pp-md/pp-list.aspx * За фактом це тільки blood test і chest x-ray результати прив'язані до вашого UCI і автоматично відправляються до IRCC, вам на e-mail надходить лише виписка 2. Запросити новий Work Permit без обмежень (старий залишається валідним до отримання нового) Зареєструватися тут: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account.html - Створити обліковий запис GCKey user ID and password (GC = Government of Canada) - Увійти під своїм обліковим записом - Start an application -> Apply to come to Canada - Visitor visa, study and/or work permit - Заповнюємо форми - Прикріплюємо необхідні документи: - Ваше фото (як на візу/паспорт) - Фотокопія всіх заповнених сторінок паспорта - Документ, отриманий в результаті Medical Exam - форма imm5710e (!!! нормально працює тільки в Adobe Acrobat !!! Заповнити та натиснути Save) www.canada.ca/content/dam/ircc/migration/ircc/english/pdf/kits/forms/imm5710e.pdf - Документ, що містить фразу "I am exempt from paying fees under the Ukraine Special Measures" - за бажанням, cover letter приблизно такого змісту: "I passed the mandatory medical exam which included blood tests and chest X-ray and I would like the conditions on my work permit be removed." * Можуть бути потрібні інші документи, залежно від відповідей, які ви дали при заповненні форм Детальна інструкція англійською тут: Для прибулих по CUAET www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html Для всіх www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/apply.html 🎬 Youtube www.youtube.com/@UA_Canada/ 📱 Telegram чат: t.me/ua_ottawa_cuaet 📱 Telegram канал : t.me/UA_Canada_Cuaet
-
Привіт. Є вільні слоти в консульство в Едмонті. Кому треба, поспішіть)