Український Монреаль
-
Друзі, вже у цю неділю 17-го грудня MOISHA Company робить дивовижну подорож до Різдвяного Квебек Сіті 🎄🏰 Ми побачимо старовинне та найгарніше місто Канади, відвідуємо Різдвяну ярмарку. Та насолодимось різдвяним настроєм та багатьма іншими розвагами. Також ми відвідаємо найбільший водоспад Chute de la Dame Blanche🎅🏻 Також скуштуємо найсмачніші різдвяні Глінтвейни. Пищіть що ви від: Український Монреаль 🔥 Бронь у @MoishaCo
-
Готелі мають зали для свят
-
14 грудня ♈ Овен - життя - це мить між роботою та хуйнею ♉ Телець - ви не любите конфліктувати, але якщо треба, то треба ♊ Близнюки - чим раніше детокс почнете, тим раніше закінчите ♋ Рак - відпочивайте з тими від кого потім не треба відпочивати ♌ Лев - якби не любов до гріхопадіння, у вас не було б стільки друзів ♍ Діва - як шкода, що вам не платять за те, що ви все знаєте наперед ♎ Терези - вам не доведеться піднімати настрій, якщо ніхто не псуватиме його ♏ Скорпіон - як можна стати найкращою версією себе, якщо вам подобається найгірша? ♐ Стрілець - не така страшна робота, як її пошуки ♑ Козеріг - ви нікому не вірите, але продовжуєте вірити у краще ♒ Водолій - ви не старий, ви досвідчений ♓ Риби - ви любите спати, а спати любить вас. нарешті взаємність
-
Гороскоп циганки на 14.12: ♈ Овен - кохання з першого погляду? ні, тільки ненависть ♉ Телець - хочеться навчитися смачно готувати, але вам дістався талант смачно їсти ♊ Близнюки - щоб завести стосунки на роботі для початку треба мати роботу ♋ Рак - порочне коло як потрапити? ♌ Лев - фінансової подушки вже замало, треба фінансову ковдру ♍ Діва - з ким спати завжди знайдеться, а от з ким висипатися? ♎ Терези - хочеться тепла і затишку, але треба на роботу ♏ Скорпіон - якщо ви дивитесь в телефон і посміхаєтеся, то це не через повідомлення від когось, а через зарахування коштів ♐ Стрілець - чому сон не можна назвати хобі? ♑ Козеріжка - підбивати підсумки? ні, ви вже і так підбиті цього року ♒ Водолій - практика - це головне, але як її отримати, якщо без практики нікуди не беруть ♓ Риби - якщо нічого не приносить задоволення, не забувайте про секс іграшки п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
♈️ Овен 14 грудня. ✨ Тобі точно потрібний цей універ? ♉️ Телець 14 грудня. ✨ Якщо чесно, ти заслужив чудовий день, але знову буде хріновий. ♊️ Близнюки 14 грудня. ✨ Завтра буде краще, сьогоднішній день просто перетерпи. ♋️ Рак 14 грудня. ✨ Що? Космос не відповідає на всі ваші прохання? Чекайте. Переводимо на іншу лінію. ♌️ Лев 14 грудня. ✨ З новорічного настрою в цьому році тільки ялинка і торішня гірлянда. ♍️ Діва 14 грудня. ✨ Ти заслуговуєш найкращого і, щоб ніхто не дзвонив цілий день. ♎️ Терези 14 грудня. ✨ Ти майстер на всі руки, шкода, що їх тільки дві. ♏️ Скорпіон 14 грудня. ✨ Як добре, що ти можеш дозволити собі бути дивним (бо всі вже до цього звикли). ♐️ Стрілець 14 грудня. ✨ Щоб день пройшов добре, не треба брати телефон в руки. ♑️ Козеріг 14 грудня. ✨ Якщо щось не подобається — роби вигляд, що це не помічаєш. ♒️ Водолій 14 грудня. ✨ Хочеться завести нові стосунки чисто, щоб оновити список фільмів і книг. ♓️ Риби 14 грудня. ✨ Бути приємною людиною — це теж робота (над собою). 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Можна я втручусь як жінка?) одного разу пізно вночі мені так стало різко погано, що я не була готова чекати ні на яких лікарів і випила б навіть отруту, якби мені пообіцяли, що стане легше. Сильні болі та інші симптоми мені зняв один пакетик порошку cranberry, а вже на наступний день змогла принаймні дійти до лікаря
-
Вони змінять назву програми
-
Можна, але замовлення будуть надходити, як "для велосипеда" (без великих корпоративних замовлень, де більший "чай" і на коротші відстані)