Український Монреаль
-
Вони змінять назву програми
-
Можна, але замовлення будуть надходити, як "для велосипеда" (без великих корпоративних замовлень, де більший "чай" і на коротші відстані)
-
Дякую.
-
Це я , коли тільки приїхала і не розібралася з канадським розмірами 🤣
-
TIM HORSHEN
-
У зв'язку з від'їздом перездам 2-ну квартиру, 1 поверх, район Монреаль Норд. Срок закінчення договору 30 червня. Оплата за перший і останній місяць. Ціна1500+ ком. Є інтернет . Вся інформація по телефону 438-523-8240
-
Наскільки ти схожий на маніяка? Овен — 82% Телець — 47% Близнюки — 90% Терези — 50% Рак — 32% Лев — 70% Діва — 0% Стрілець — 61% Скорпіон — 44% Водолій — 56% Козеріг — 69% Риби — 7%
-
Про це я нічого не чув.
-
Телефонували в імміграцію та кажуть що це для тих у кого work permit скоро добігає кінця. Але коли це "незабаром" це питання. На сторінці держава це не написано. Я б сказав що подавайте по будь-якому і сподівайтеся, що все пройде.
-
🇺🇦Добрий день, можливо хтось знає і може підсказати і дати контакти волонтерів, які займаються допомогою зсу. Дякую🇺🇦
-
Ми відкрились !🥐 "Croissan’wich MTL" запрошує Вас скуштувати свіжоспечені XL круасани.У меню ви зможете вибрати круасани з різними начинками -солодкими та соленими. ❗️Щоб отримати купон зі знижкою на 10% на будь-які круасани або каву-напишіть нам у direct в Messenger або в Instagram @croissanwich.mtl. Ми знаходимось за адресою 4532 Park Ave,Montréal,Québec H2V 4E3 або зробити замовляння в Uber Eats ,SkipTheDishes, DoorDash.