Український Монреаль
-
Вони зарахували 23 місяці укр стажу(від моменту відкриття файлу). На повні треба 24.
-
Ось і відповідь
-
В мене жінка як раз днями піде туди з такою ж ситуацією
-
Там нічого більше не треба
-
А тепер тупо зайти і замінити
-
Привіт, хто робив нещодавно сanada child benefits, переклад свідоцтва про народження дитини зроблений в Україні підійшов чи обовʼязково місцевий ліцензійний? І чи додавали до аплікації пруви про проживання в Канаді ( щонайменше 3 документи)? За який період , якщо це bill? І стосовно підтвердження того, що саме ви є primarily responsible за виховання дитини- чи всі мають надати ці документи, чи тільки сімʼї, де батьки розлучені?
-
Завтра Андріївські вечорниці
-
Мабуть
-
📸 Подивіться цей допис у Facebook www.facebook.com/share/c1ffCXopuZhjqFVG/?mibextid=9l3rBW
-
Я так розумію що на Андрія нічого у вас не святкували
-
А мої вподобання мають відповідати чужим картинкам? я сказала, що це виглядає для мене не смачно і все. Ви полюбляєте арабську, ліванську, індійську кухню, для мене вона чужа і це нормально, ми різні. До чого тут яхти, я не думаю що кус кус, який я не люблю, вартує дешевше ніж овочі або та сама курка, та і чек в ресторані плюс мінус такий же. Ми, міщани, виросли на картоплі та овочах з городу, свіжині, для нас - це найсмачніша їжа 😁. Але відверто кажучи, дуже азіати стараються підсадити на свою 🤣🤣🤣