Український Монреаль
-
Please don’t ban :-) banking,financial, applicants аre failing!!!!Робітники потрібні. В Банк Насьйональ дофігища наших, які називаються кгб. Бо вони вже років надцять як працюють, але для місцевих, Україна то СРСР. УКРАЇНА = росія. Банкам пофігу що і як, важлива кваліфікація. Це вже крик душі. Скільки ми дзвонили, для інтервʼю, на різні позиції, наші вкраїнчики тупо не відповідали. Тому банки банками :) pun intended, але, людоньки, ну блін! Відповідайте на телефон, не посилайте нафіг рекрутерів! Розширюйте свою мережу. Бляха зніміть ваші корони, бо і в Квебеку, і в Нунавуті, вам їх поправлять. Лопатою.
-
Шо бл?
-
То кому це повідомлення направлене?
-
Ви рекрутер?
-
Ви знаєте, я наприклад не приймаю дзвінки від незнайомих номерів, якщо я не очікую якісь дзвінки, а якщо це якась структура по типу банку то телефон визначає цей номер, і пише назву банку. Бо один раз мене по дзвінку скаманули по приїзду на 1200, дякую більше не хочу. Це не корона, а банальна безпека. Бо не всі СПАМ повідомлення та дзвінки фільтрує звонилка.
-
Ок… забаньте, якщо треба. Сцко, скільки реферансів і рефералів треба аби людина прослухала, що воно коїться. Рекрутери працюють з невідомих номерів, задля їхньої безпеки. Бо нам не треба стопітсот дзвінків щодо розгляду резюме! Так, я рекрутер. І зважаючи на замахи українських шукачів роботи, я в повному лайні. Бо серед десятку, яку рекомендувала, 1-2 мають достатньо розвитку, аби пройти процес
-
Аби досконало відповісти на ваше запитання, в мене була класна пропозиція, СТО, але дякуючи всім, кого я за півтора роки рекомендувала, і хто проігнорував питання, я профукала пропозицію на $500К… І це реально болить, бо хз як владнати звʼязок з засновниками.
-
Якщо пропонують херову роботу то ніхто не буде працювати на ній
-
Шукайте людей краще
-
То чиї це проблеми?
-
Ахаха
-
Може ця людина хоче хабаря?
-
Я кажу, подумав що блокував смс, бо це типу реклама.