Український Монреаль
-
Може ця людина хоче хабаря?
-
Я кажу, подумав що блокував смс, бо це типу реклама.
-
Я просто не зрозумів сенс вашої першої смс, тому і написав що бл
-
Я подумав що мова про адміна, який блокує вашу рекламу. Якщо чесно то мені не цікаво все решту.
-
З мене?😏
-
Нажаль я досить далеко, щоб я запрошував вас на каву
-
Не хочу світити своє місце проживання
-
youtube.com/shorts/Spx1ZIu66rQ?si=jRVe3GBpzhHhSNEC
-
Вирушаю з України можу привести невеличке замовлення також косметику, ліки та heets
-
♈️ Овен 15 грудня. ✨ Сьогодні хочеться бути найкращим, але що робити, якщо ти вчора був найкращим, і позавчора теж, а повторюватися ти не любиш. ♉️ Телець 15 грудня. ✨ Навіщо ворушити минуле, якщо можна ворушити нове? ♊️ Близнюки 15 грудня. ✨ Настрій: відпочинок сам себе не відпочине, їжа сама себе не з'їсть, а ось робота сама себе попрацює. ♋️ Рак 15 грудня. ✨ Навіщо говорити прямо, якщо можна все життя говорити натяками і тягнути час? (раптом ти передумаєш) ♌️ Лев 15 грудня. ✨ Не треба тебе втягувати в авантюри, бо ти і сам кого завгодно в них можеш втягнути. ♍️ Діва 15 грудня. ✨ Прийшов час триматися не з останніх сил, а з ультраостанніх. ♎️ Терези 15 грудня. ✨ А все, треба було раніше. ♏️ Скорпіон 15 грудня. ✨ Колись ти доробиш всі справи, які запланував. Колись. ♐️ Стрілець 15 грудня. ✨ Ох і жопка ж у тебе. ♑️ Козеріг 15 грудня. ✨ Віруючі люди подивляться на тебе з несхваленням. Божечки ж мій... ♒️ Водолій 15 грудня. ✨ Сьогодні ти наслухаєшся зайвого гівна, яке тобі зовсім нікуди не впало. ♓️ Риби 15 грудня. ✨ Коли-небудь у тебе не вийде відмазатися, але поки виходить. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
15 грудня ♈ Овен - постарайтеся, щоб день не почався і не закінчився тривожністю ♉ Телець - у вас активна життєва позиція, але не настільки активна, щоб ви збиралися щось міняти ♊ Близнюки - бути вами - це цілий день бути зайнятим і нічого не зробити ♋ Рак - чужа думка - це всього-на-всього чужа думка ♌ Лев - медитація - завжди гарна ідея ♍ Діва - краще мати міцну нервову систему, ніж вдавати, що вас нічого не дратує ♎ Терези - ви вже не в тому віці, щоб вивозити труднощі, тепер нехай вони вас вивозять ♏ Скорпіон - бути дорослим – це коли постійно щось хочеться купити та нести за це відповідальність ♐ Стрілець - час створювати нові звички. бажано, корисні ♑ Козеріг - чому у вас є час на всяку хуйню, а на читання книг – ні? ♒ Водолій - сидіть менше у соціальних мережах. якщо щось станеться, ви про це дізнаєтесь і так ♓ Риби - хочеться якоїсь стабільності, але постійно тягне у драму
-
💼 Webinar Завершення програми підтримки українців: Як і коли вступати в ВНЗ Канади CUAET | CANADA 🎬 LINK 🌐 www.youtube.com/watch?v=mds76Ypbn9k 🇺🇦 Language - Ukrainian 🎙 Speaker - Світлана Комінко — засновниця компанії Soloway Global Education ⏳ JOIN ONLINE 👇 📟 Date 17 December 2023 ⏰ TORONTO TIME - 12-00 Ми в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чати Канади YouTube channel | Instagram