Український Монреаль
-
Друзі, вже у цю неділю 17-го грудня MOISHA Company робить дивовижну подорож до Різдвяного Квебек Сіті 🎄🏰 Ми побачимо старовинне та найгарніше місто Канади, відвідуємо Різдвяну ярмарку. Та насолодимось різдвяним настроєм та багатьма іншими розвагами. Також ми відвідаємо найбільший водоспад Chute de la Dame Blanche🎅🏻 Також скуштуємо найсмачніші різдвяні Глінтвейни. Виїзд о 7:00 - повернення о 22:00. Водій забирає усіх з дому та розвозить по домівках.🏠🚕 Залишилось 3 місця Пищіть що ви від: Український Монреаль 🔥 Бронь у @MoishaCo
-
Я вставив силку...
-
Чи може по оренді хтось порадити - ми зустрічаємось з орендодавцем, підписуємо договір, домовились перші 3місяці сплатити наперед, усі гроші на картці, але у банку ліміт 3000 на день, цієї суми недостатньо, як хто домовляється по сплаті? Ще просять принести void check з банку, як зрозуміла це нормальна практика, але як оформити, які нюанси, щоб гроші почали знімати через 3 місяці, а не відразу?
-
Є парт тайм по субботах навіть з 13 до 17. Кожна школа по своєму. Парт тайм взагалі від 4 до 20 годин
-
Так і кажіть що є ліміт, може на декілька платежів оформите. Щодо оплати, то мені дали таку бумажку, де я заповнила всі дані з войд чеку і там стояла дата зняття першого платежу - дата моєї оренди . Вони якось назвали цю бумажку також чек листом .. але виглядає як договір на 2 сторіночки
-
bestchange.com
-
А моно пускає usd за кордон?
-
@svaleracan Я почула Твiй запит і можу закрити відразу 2 твоїх потреби. 1 дуже смачна тайська кухня, 2 класне місце для побачення. Сервіс спочатку був хороший, але потім змінився офіціант і Навiть не запропонувала десерт. Це мінус, а так в цілому непогано 📍le garden room
-
Так там подача в ананасі😂
-
Виглядає непогано. Але найкраща тайська їжа то фрайд райс з куркою тушеною в половині ананасу😂тут такого не бачив доречі😂