Український Монреаль
-
💼 WEBINAR Як отримати PR в Канаді для IT. ПРОВІНЦІЯ ONTARIO CANADA | CUAET 🇺🇦🇨🇦 ✅ Готуйте свої запитання завчасно=) 🎬 НЕ ПРОПУСТІТЬ 🌐 www.youtube.com/watch?v=x_SdzAOzpLY ⏳ Підключайся до ефіру: 📟 Дата 17 грудня 2023 року ⏰ Час - 14-00 Торонто 📱 Telegram: t.me/UA_Canada_Cuaet ☄️ Теми для обговорення: 👇 🔹Про програму; 🔹Що важливо; 🔹Помилки; 🔹Документи; 🔹Питання та відповіді. 🎙 Доповідач - Дарія Грабчук ліцензованим імміграційним експертом ONTARIO (CANADA) Ми в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чати Канади YouTube channel | Instagram
-
Вітаю. Підкажіть будь ласка чи є в Монреалі готель для українців на перший час?
-
Овен, Телець, Лев, Терези, Козеріг, Діва, Рак, Риби Твій Гороскоп
-
Хто в Snapchat? t.snapchat.com/RKXvsVJQ
-
Мені індексували в -43$😂 Бо заробила за вересень-жовтень десь в сумі 500$ на погодинній роботі 😐
-
Я надала виписки з двох банків, хоча другий (Дежарден) в мене чисто для галочки, також потім в мене запросили чеки від компанії за вер-жовт, потім подзвонили і перепитали, чи дійсно я вже не працюю там, і все таки сказали прислати рекорд оф емплоймент. 10 днів безуспішної реєстрації GCKey, 3 години в сервіс Канада - і я добула той рекорд. Але моя знайома, яка тут давніше, сказала що все вони можуть прекрасно дістати самі. Отже, це просто перевірка на чесність)
-
Я по приїзду отримував по 800, знайшов роботу, через місяць коли отримав другу зарплату - повідомив що є робота і відмовився
-
Добрий день Підкажіть,хто зна скільки коштує оренда авто у СААК для складання іспиту І як це проходить? Просто приходиш по рандеву і по факту орендуєш?