Український Монреаль
-
Я надала виписки з двох банків, хоча другий (Дежарден) в мене чисто для галочки, також потім в мене запросили чеки від компанії за вер-жовт, потім подзвонили і перепитали, чи дійсно я вже не працюю там, і все таки сказали прислати рекорд оф емплоймент. 10 днів безуспішної реєстрації GCKey, 3 години в сервіс Канада - і я добула той рекорд. Але моя знайома, яка тут давніше, сказала що все вони можуть прекрасно дістати самі. Отже, це просто перевірка на чесність)
-
Я по приїзду отримував по 800, знайшов роботу, через місяць коли отримав другу зарплату - повідомив що є робота і відмовився
-
Добрий день Підкажіть,хто зна скільки коштує оренда авто у СААК для складання іспиту І як це проходить? Просто приходиш по рандеву і по факту орендуєш?
-
Інструктор швидко її перевірить -що поворотники і тп працюють і поїдете
-
Часу нема,всі інструктори хотіли у будні ,але я працюю і вже у понеділок екзамен Одже буду на своїй
-
Я платила додатково своєму інструктору за аренду на тест (брала 3 уроки на всяк випадок перед тестом)
-
Дякую Одже приїду на своїй просто
-
Ні, ви повинні в SAAQ на тест приїхати зі «своїм» авто (друзі, аренда, машина інструктора і тп). В SAAQ немає опції аренди машини.
-
Дякую🙌🏻
-
Ні😂