Український Монреаль
-
Дякую Одже приїду на своїй просто
-
Ні, ви повинні в SAAQ на тест приїхати зі «своїм» авто (друзі, аренда, машина інструктора і тп). В SAAQ немає опції аренди машини.
-
Дякую🙌🏻
-
Ні😂
-
а що відносно міжнародного захисту в Селі, я так зрозумів, що сусідня країна почала переводити украінців з тимчасових обіцянок-цяцянок на програму постійного захисту…
-
От цікаво,таку саму фігню пишуть і за інші міста,на скільки це правда?)
-
Загалом це правда, роботу важко знайти, але можливо, для цього потрібно запастися терпінням і продовжувати пошук, а з житлом, то це все залежить тільки від фінансової ситуації, тому що у великих містах дійсно житло дороге і його не вистачає. Але якщо поїхати десь до невеличких містечок, то там і робота знайдеться і житло. В Саскачевані в в Манітобі достатньо і роботи і житла, для тих хто тільки приїхав це достатньо гарні варіанти, аби не відчувати стільки стресу як це відбувається в Монреалі, Торонто, Ванкувері, або Калгарі
-
на жаль, сьогодні путін не здох
-
У зв'язку з від'їздом перездам 2-ну квартиру, 1 поверх, район Монреаль Норд. Срок закінчення договору 30 червня. Оплата за перший і останній місяць. Ціна1500+ ком.Залишаємо мебель .Є інтернет . Вся інформація по телефону 438-523-8240
-
Робота завжди знайдеться, якщо э бажання працювати.
-
Я не знаю як це відбувається але я знайшов роботу в Монреалі за два тижні тільки знаючи англійську