Український Монреаль
-
А не банки на донати
-
Бо я бачу тільки приколи і бани за руцьку
-
Так а що, русню хейтити ми хейтимо, але я не бачив ще жодної агітації про донати, десь в закріплених повідомленнях, із актуальних зборів, які проводяться щодня, я вам нагадую, і це в першу чергу стосується адміністрації чату.
-
Та ну я бо посперечався. В мене є кому донатити. Як і думаю більшості людей хто має можливість і бажання
-
Еротика в чат
-
Скотіябанк теж норм. До них не треба тиждень чекати апойнтмент, як у сібс. Дебетову карту дають одразу, кредитку на 1000 кадів через 5 днів. Якщо використовувати певні вимоги по кредитці, через півроку дають 270 кадів премії. Я вже отримала.
-
Хто не може знайти роботу, і не знає взагалі ніякої мови то можу допомогти влаштувати вас в нашу компанію) в нас великий веселий український колектив. Компанія платить 21$ на годину. Якщо відробили більше 40 годин на тиждень то кожна наступна година оплачується по 31$ до кінця тижня))) Ми прибираємо сніг) у даунтауні, на амазоні) на ікея і на інших крупних відомих фірмах) тому хто думає що тут нема роботи) може ідти працювати до нас) було б тільки бажання заробляти))
-
Їду до України 3.01 Можливо комусь треба передати документи чи якісь папери... пишіть в особисті. Монреаль.
-
Шановне панство, підкажіть будласка автомийки самообслуговування в Монреле.
-
А що ви робите, коли снігу немає?
-
Не дають 😕
-
Конь Енвер, ти б голову загубив. Так би казали твої батьки😂😂😂