Український Монреаль
-
) self-employment
-
Добрый вечер всем..подскажите пожалуйста я нахожусь в Монреале месяц ,,был в Европе с 22 года,получил в Германии параграф 24 уже просроченный,,подскажите пожалуйста я хочу попасть в Европу меня Канада выпустит напишите пожалуйста в личку ,всем спасибо и мира 🌍
-
Тут є установа але вона для емердженсі ситуацій. На турку вона не приймає
-
Добрий вечір всім..підкажіть будь ласка я перебуваю в Монреалі місяць ,,був у Європі з 22 року,отримав у Німеччині параграф 24 вже прострочений,,підкажіть будь ласка я хочу потрапити до Європи мене Канада випустить напишіть будь ласка в личку ,усім дякую
-
Ну так в Монреалі і не можна податись
-
Спілкування в чаті виключно українською. Перепишіть або видалю
-
Доброго вечора а де можна знайти підробіток або роботу настоящу
-
Добий вечір. Маю таке питання. На яких сайтах ви шукали мешкання? Та на які умови треба звертати увагу щоб не потрапити на шахраїв? Будьласка в приват. Всім гарного вечора ;-)
-
Якщо у тебе є друзі з України, які живуть в Оттаві, допоможи нам та додай до нашого Телеграм-чату. Для всіх це буде корисно. Спасибі. Ми сила!
-
що за місце? 🤔
-
💥 Друзі гарна новина! 23-24 грудня субота - неділя Ми знов вирушаємо у різдвяну подорож до Ніагарського Водоспаду Подивитись на масштабне диво прикрашене зимовими фарбами. Монреаль - Ніагарські Водоспади - Торонто - Монреаль❄️ 🔥У вартість поїздки включено Готель у центрі міста🔥 🇨🇦 Дата: 23-24 грудня 2023 Субота: 🎅🏻 водій забирає всіх с дому🚕 - 7:00 ранку вирушаємо з Монреаля, щоб насолодитися красою канадської природи. - 15:00 - Ніагарські Водоспади - відчуйте потужність природи, відвідайте тунелі та вирушайте на кораблі до серця водоспаду. Відвідайте парк розваг Niagara Falls та казіно. 22:00 - Ночівля в Ніагарі Фоллс. 🌇 Неділя: - 8:30 виїзд та ранкова кава біля Ніагарського Водоспаду - 12:00 - Торонто - ми відвідаємо з вами: 1. 🗼CN Tower висота 553м. 2. 🛕 Будинок Ґудергем 3. 🌆 Площа Янг-Дандас (аналог Тайм Сквер) 4. 🏛️ старовинна Мерія Торонто 5.🎨 Алея Графіті у сердці Даун Тауна - Повернення до Монреаля о 22:00. 🏠 🎅🏻 Водій всіх розвозить по домах.🚕 Бронь у 🎅🏻 @MoishaCo
-
Кебек сіти' Неподалік замку