Український Монреаль
-
Подумаємо
-
Автобус був в ахуї!
-
Пздц якись
-
Постю і буду постити .. шукаю цього персонажа
-
Нічого не зрозуміло, але дуже цікаво
-
в або поясніть що і як або видалю не перший раз це фото постите
-
у мене тут злодюгу пакували в 100 метрах еффектно
-
так я не раз вже бачив
-
дядь ти щось плутаєш - тут не майданчик для такого дитячого садку можу видалити все і прописати баню
-
Я доречи нещодавно бачив як копи тут працюють. Ніяких питань одразу хлебалом в асфальт, а далі вже починають розмову
-
То вже сам якось вирішу …запитали про пруфи, надав ..
-
єбло бити то дитячій садок та і тут за таке можна дуже продуктивно поспілкуватись з поліцією з подальшою депортацією
-
ну тут трохи зрозуміліше - нарита туша буканул щось його приятель його забрав але нах його шукати? справ нема чи шо
-
З вами коректно на ви … хоча немає бажання знаючи хто ви … Баньте
-
Та нема за що баню, порушень ніяких, він правий, ти запитав він відповів, ти сказав про можливі наслідки, далі людина доросла сама виріше що робити. А тим персонажам і насправді хочеться дати пиздюлей, але людей бити не можна
-
бидляцтво це шукати людину після такого було порушення - є поліція не було - фіг з ним - сам пригод собі знайде я до мого сорому теж тут бачив такий контингент
-
Аа не так, то мій сурджик. Гальмуйте
-
не збираюсь я банити але такі пости(особливо з фейками в стилі забув права) краще не постити Тільки от не розумію коменту "знаючі хто ви"
-
Чуваки, досить. Тормозить
-
Зайшло два п’яних бидла в автобус ,,,, зайняли місце яке зайняв мій син для мене … почав ображати на весь автобус ….
29 Jan 2023, 07:13
160888/236416
about an hour ago