Український Монреаль
-
Але передивившись відео декілька разів та поспілкувавшись з людиною стало все на свої місця… людина виявилось адекватною… і розставивши всі крапки стало зрозуміло все. Відео людина зняла щоб їй просто ПОВІРИЛИ… А два єблана як завжди прозорими українців своєю поведінкою… тимпаче доїбавшись до людини зі своє країни! Хотілось утворити свою велику українську мафію на кшталт еврейської або італійської діаспори… Але ми обречені Бо самий гірший ворог українця за кордоном це інший українець…
-
Ну так пояснити це нормально в публічному просторі можна чи ні?
-
Я зараз спробую преплі
-
повернув але такі моменти треба вирішувати словами
-
Ти пісяв хоч раз під дерево або під забор у місті??? Звісно що пісяв бо так треба було. Нема іншого виходу і нема де інде. Так не можна з принципу правил, але нема іншого виходу. Це вам приклад чи можна чи не можна у публічному просторі… Поспілкувавшись з людиною, хоч я одразу нажаль негативно теж поставився до його поведінки! І поставив тобі лайк на твоє повідомлення. Я зрозумів що людина знімала відео щоб йому ми повірили! А прийшов сюди щоб ми «СВОЇ» українці домогли йому. Бо там образили і його і його дітей і тим паче налякали. Але на відео в автобусі і з дітьми людина проявила себе витримано і промовчало. Щоб розібратися з уйобками потім котрі самі йому пропонували «ВИЙТИ РОЗІБРАТИСЬ» Він не влаштував бійку, він промовчав слухавши образи. Бо по-перше він з дітьми, по друге він українець котрий не хоче нас ганьбити на публіку в автобусі! І повторю ще раз: Я зрозумів що людина знімала відео щоб йому МИ повірили! А прийшов сюди щоб ми «СВОЇ» українці домогли йому. Бо там образили і його і його дітей і тим паче налякали ТОМУ ТАК ЦЕ НОРМАЛЬНО ЩО ЛЮДИНА ХОТІЛА ЩОБ ЇЙ ПОВІРИЛИ, І РОЗРАХОВУВАЛА НА НАС ЯК НА «СВОЇХ»
-
Блін, тільки додому зайшов і хотів глянути що там на відео, а його вже нема( Початок тільки встиг глянути, але підтримую хлопця з дітьми. Мабуть це найбільш правильне рішення було в тій ситуації перед дітьми та іншими пасажирами, я б мабуть не втримався в потім шкодував )
-
розбанив в спільноті кинув лінк вибачився Пояснив чого так зробив Ше не прочитанно
-
Добре коли ми усвідомлюємо свою неправоту та вміємо вибачитись. Бо я теж одразу до нього негативно поставився не дізнавшись всього. І тимпаче з доказами. Людина просто хотіла щоб ми їй повірили та підтримали, свої. Та доречі він не зганьбив спільноту. А повів себе стримано…
-
нема проблем я теж буваю неправий щіт хепенс
-
Good news, good news The new member registration of Etoro Company will receive 3800 USDT as a gift. New members can participate in a free roulette draw (100% winning) for up to 5000 USDT and withdraw at any time Daily interest rate as high as 50%, long-term stable for 16 years New user sharing rewards up to $38000 Sharing with friends can earn up to 29% commission Team building can earn rewards of up to $38000 Click to consult: @etoro1005 Registration link: etr999.com/?etoro933248 (Interested, click on online customer service for help, click on the image)
-
19 грудня ♈ Овен - бути вами – це бути з усіма і не бути ні з ким ♉ Телець - виявляється, жити для себе - це та ще робота ♊ Близнюки - ви помічаєте все, окрім очевидних речей ♋ Рак - не зближуватись з деякими людьми корисно для здоров'я ♌ Лев - ви все робите для того, щоб вас ніхто не чіпав ♍ Діва - якщо не пройшли курс психотерапії - значить вступати у стосунки ще зарано ♎ Терези - краще б звичайно розумітися в людях, ніж у вині (але таланти не обирають) ♏ Скорпіон - ви не знайомитеся в інтернеті, не тому що не хочете, а тому що ліньки ♐ Стрілець - сьогодні такий день, а за відчуттями, що такий день уже був ♑ Козеріг - ваше почуття гумору до добра не доведе ♒ Водолій - добре те, що вас не стосується ♓ Риби - ви багато чого розумієте, але висновків із цього ніяких не робите
-
♈️ Овен 19 грудня. ✨ Такими темпами ти взагалі перестанеш спати. ♉️ Телець 19 грудня. ✨ Ну і де моя зимова казка? ♊️ Близнюки 19 грудня. ✨ Залишилось зовсім чуть-чуть, і можна буде відпочити від усього і всіх. ♋️ Рак 19 грудня. ✨ Цей день ти проведеш з задоволенням. ♌️ Лев 19 грудня. ✨ Ти ж любиш сюрпризи, так готуйся і чекай. ♍️ Діва 19 грудня. ✨ Додай різноманітності і драйву в життя. ♎️ Терези 19 грудня. ✨ Сьогодні ти будеш переповнений емоціями. ♏️ Скорпіон 19 грудня. ✨ Будь готовий абсолютно до будь-яких несподіванок. ♐️ Стрілець 19 грудня. ✨ Вимагаю інструкцію до мого життя. ♑️ Козеріг 19 грудня. ✨ Будь спокійніше, вистачить проявляти агресію. ♒️ Водолій 19 грудня. ✨ НЕРВИ ЗДАЮТЬ ВЖЕ, ДОПОМОЖІТЬ. ♓️ Риби 19 грудня. ✨ Сьогодні тебе чекає подарунок від близької людини. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Гороскоп циганки на 19.12: ♈ Овен - хочеться побалувати себе і перевести будильник на 8 хвилин пізніше ♉ Телець - ви можете читати чужі думки, але те, що ви там читаєте вам не подобається ♊ Близнюки - графік роботи такий же ненормований, як і все ваше життя ♋ Рак - ваше особисте життя - це час коли ви їдете на роботу та повертаєтеся назад ♌ Лев - доводиться бути директором, тому що роздавати задачі у вас виходить краще, ніж виконувати ♍ Діва - все через жопу, але від душі ♎ Терези - якщо ви не мазохіст, то чому ви себе мучите роботою? ♏ Скорпіон - із новорічного в цьому році лише дедлайни ♐ Стрілець - ви не любите сперечатися, але якщо треба, то треба ♑ Козеріжка - на жаль, на фундамент вашої здорової психіки бюджет не був закладений ♒ Водолій - бути в ахуї - ваша зона комфорту ♓ Риби - зіпсувати всім настрій? ні, дякую тільки життя п.с. русский военный корабль, иди нахуй