Український Монреаль
-
Ну нажаль хз як з цим боротися
-
І сюди кидала цей пост
-
Але вона вже надурила багато українців
-
Ми ж постійно їх блочим
-
тут сам факт що вони їдуть при цьому за кермом, я зазвичай переходжу в іншу полосу як таких бачу , бо там хз чи він дивиться на дорогу
-
✳ Друзі, виpушaю з Укpаїни, кoмy потрібні дeвaйси IQОS/Glо, cтіки до них, cигaрeти, aлкогольні нaпoї, пишiть в особисті повідoмлення ❤ ⚠️ Хaрчові продукти та Мeдикаменти - також❗
-
Це повна брехня. Найобує людей і не соромиться у такий час. Хто знає про неї інфу, пишіть в лс.
-
Може скачуюють
-
youtu.be/ZxDEwIyJap8 Голосування відбудеться в додатку Дія ❗️
-
ви мені цим нагадали як я деколи на світлофорі коли стою збоку бачу як інші їздять і одночасно серіали на тетфоні дивляться
-
Взагалі на телефонах можна статистику по місяцям подивитися і зорієнтуватися яка у вас потреба
-
Якщо фільми онлайн дивитися не буде часто тотвистачмит
-
Мені вистачає
-
Дуже дякую, ми звикли до безліміту, донька в школі буде перекладачем користуватися, це 20 Гб вистачить?
-
вам за те що ви здаєте просто дадуть чек щоб на цю суму купити щось в тому продуктовому магазині де ви здаєте
-
я точно незнаю я зазвичай це лишаю біля recycle мусору там кому треба той забирає і здає
-
яка ціна? Є різниця пластикова чи залізна з-під Кока-Коли?
-
Так від держави
-
@krystian_me мож ти знаєш щось?
-
але так може допомогти любий роботодавець якщо ви працевлаштовані офіційно, тому я не бачу в цьому ніякої осоьливої допомоги
29 Jan 2023, 07:13
16097/238431
about 2 hours ago