Звичайно, ви подали на общих підставах. Це для всіх такі обмеження. Думаю, наступного року буде нова програма для українців і будуть інші умови для WP.
Ось посилання які в листі www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2023/06/new-measure-to-benefit-foreign-workers-looking-to-improve-their-skills.html
За вiрою вашею нехай буде вам! )) Але серйозно! кінця війни не видно! хто відправить назад мільйон українців? просто вони не розуміють, скільки прийде? Скільки у кого родичів? До 25 року всі мають документи .Ближче до кінця придумають нову.
Всім привіт. Не можу знайти що саме треба змінювати, коли замінив ворк перміт. Пам'ятаю, що сін і повідомити ramq, але не можу знайти офіційне джерело де я це читала. Хтось може поділитися посиланням?
Ні, по куает менше 200к приїхали. Те саме ті, що в Канаді. Нещодавно тут ділилися статистикою. Подалися звісно більше, але якщо вони не приїхали до цього часу, значить їм не так і треба.
Ви тільки подивіться які у мене чашечки 🥰Тепер мої фотки сніданків будуть естетичніше.
Пс. Не питайте, де замовляла, я не скажу. Просто порадійте за мене і мої чашечки 🫶🏻🙃
Доброго дня. Підкажіть будь ласка. Отримав листа від RAMQ, тепер треба відправити назад. Але є одне але. В конверті, який мені прислали, є ще два конверти.
Який з них треба відправити?)