Український Монреаль
-
Там є перелік десь що вони модуть виписувати
-
Якщо що ще можна подзвонити 811
-
💼 WEBINAR в ефірі Presentation of the report on pathways to PR for war-displaced Ukrainians in Canada CANADA | CUAET 🇺🇦🇨🇦 🇨🇦 Language - English 🎬 DON'T MISS IT 🌐 www.youtube.com/watch?v=Q0QmiL8-kPU 📱 Telegram: t.me/UA_Canada_Cuaet ☄️ Topics for discussion: 👇 1. What did our study find out about CUAET holders pursuing PR? 2. What are the challenges they're facing in obtaining PR? 3. What did we recommend to government? 4. How can they help? 🎙Speaker - Randall Baran-Chong, Executive Director, Pathfinders for Ukraine Ми в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чати Канади YouTube channel | Instagram
-
Всім привіт! Ми - команда Loveocado і ми є власниками магазину мʼяких іграшок! Тут ви зможете знайти ідеальний подарунок для себе або своєї дитини. Тільки для вас на сайті діє знижка -15% за промокодом UKRAINE2024 loveocado.ca/ Ми доставляємо по Україні, Канаді та США. Безкоштовна доставка по місту Монреаль ! Своєю покупкою ви допоможете постраждалим дітям, що зараз знаходяться у прифронтовій зоні та підтримаєте Український бізнес. Слава Україні! Instagram: www.instagram.com/loveocado.store
-
Привіт Монреаль🌎🌟 🤯🧩Питання з приводу провінційної допомоги, підкажіть будь ласка щодо кількох аспектів: Прийшов лист, що маю їм надіслати * proof of property or liquid assets (з приміткою POLAND оскільки я приїхав з Польщі) * account booklet or statements from bank or caisse populaire + примітка «you must perform a transaction (deposit or withdrawal before submitting these document (також примітка POLAND) ❔ питання полягає в тому, чи хтось мав подібну ситуацію та що робити оскільки я не можу ніяк отримати подібні документи з польських інституцій, тим більш не посідаю жодних активів або майна у Польщі. Дуже дякую за увагу ⭐️
-
треба привезений з України..
-
були прецеденти? 🤔
-
попросили ж без політики.. 😁
-
не знаю де ви це бачите, у мене лютий 2026 року лише доступний у Калгарі