Український Монреаль
-
Всім привіт! Ми - команда Loveocado і ми є власниками магазину мʼяких іграшок! Тут ви зможете знайти ідеальний подарунок для себе або своєї дитини. Тільки для вас на сайті діє знижка -15% за промокодом UKRAINE2024 loveocado.ca/ Ми доставляємо по Україні, Канаді та США. Безкоштовна доставка по місту Монреаль ! Своєю покупкою ви допоможете постраждалим дітям, що зараз знаходяться у прифронтовій зоні та підтримаєте Український бізнес. Слава Україні! Instagram: www.instagram.com/loveocado.store
-
Привіт Монреаль🌎🌟 🤯🧩Питання з приводу провінційної допомоги, підкажіть будь ласка щодо кількох аспектів: Прийшов лист, що маю їм надіслати * proof of property or liquid assets (з приміткою POLAND оскільки я приїхав з Польщі) * account booklet or statements from bank or caisse populaire + примітка «you must perform a transaction (deposit or withdrawal before submitting these document (також примітка POLAND) ❔ питання полягає в тому, чи хтось мав подібну ситуацію та що робити оскільки я не можу ніяк отримати подібні документи з польських інституцій, тим більш не посідаю жодних активів або майна у Польщі. Дуже дякую за увагу ⭐️
-
треба привезений з України..
-
були прецеденти? 🤔
-
попросили ж без політики.. 😁
-
не знаю де ви це бачите, у мене лютий 2026 року лише доступний у Калгарі
-
Я зверталася до Ірини Караус. Коли стала на облік, то вона робила мені безкоштовно резюме. На дзвінки не відповідає, треба просто прийти за адресою і заповнити анкету, далі все розкажуть.
-
я бачу лише таке 😞
-
так, але у мене взагалі нічого не змінилося, лише втратив слот на весну 25-го 😄
-
пораділи.. 😋