Український Монреаль
-
питання, скоріше,не в коледжі, а у конкретному викладачі.. у мене поруч займаються ще кілька груп, чую, як їм викладають - мені не подобається..
-
Я в університеті Шербрук. Усе залежить від викладача. Зараз я у захваті. Бо вивчаю мову лише 4 місяці, але відчуваю себе вже дуже функціональною, тобто в багатьох ситуаціях я вже можу і сказати, і зрозуміти французькою. І це при тому, що вдома мені взагалі нема коли щось робити, та й з запам'ятовуванням після наших бомбардувань теж є проблеми. Але зараз викладач просто супер! І в університеті це є спецкурс - за рік 4 рівні. Так що всюди по-різному, залежить від викладача.
-
Гороскоп циганки на 21.12: ♈ Овен - таке відчуття, типу клієнти думають, що ви прикрашаєте ялинку правками, інакше пояснити цю кількість ♉ Телець - як зіпсувати собі день: виїхати з пункту А в пункт Б і простояти в заторах ♊ Близнюки - яка різниця скільки спати, якщо ви все одно прокидаєтесь втомленим? ♋ Рак - ніщо так не дратує, як все і всі ♌ Лев - ви вже в тому віці, коли запаморочення буває не від кохання, а від тиску ♍ Діва - ваш ранковий ритуал: все проспати і одразу сісти за ноут ♎ Терези - ваш робочий графік: все робити в останній момент, панікувати, знімати стрес ігристим ♏ Скорпіон - хочеться підняти келих німесилу за те, щоб були сили в новому році ♐ Стрілець - ви так часто ходите на побачення, наче бажаєте познайомитись з усіма людьми ♑ Козеріжка - ви все ніяк не можете звикнути, що не буде вже 2-тижневих канікул, як в школі ♒ Водолій - як добре, що люди фотографують сонце, інакше би ви його не побачили, бо завжди в офісі ♓ Риби - ваша улюблена новорічна традиція: поки всі метушаться, ви пʼєте п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
♈️ Овен 21 грудня. ✨ Все стабільно. Новий день — нові проблеми. Виживай! ♉️ Телець 21 грудня. ✨ Ти заслуговуєш найкращого або хоча б відпочити. ♊️ Близнюки 21 грудня. ✨ До Нового року залишилося з усіма посваритися, щоб не дарувати подарунки. ♋️ Рак 21 грудня. ✨ Спочатку думаєш, а потім робиш (і не навпаки). ♌️ Лев 21 грудня. ✨ Як можна бути нормальною людиною, коли ти вже вибрав бути ненормальним. ♍️ Діва 21 грудня. ✨ Про тебе завжди забувають, але ти навчився нагадувати. ♎️ Терези 21 грудня. ✨ Отже, ти готовий сьогодні творити геройські вчинки? ♏️ Скорпіон 21 грудня. ✨ Тебе хлібом не годуй дай наступити на ті ж граблі. ♐️ Стрілець 21 грудня. ✨ Ти навчишся лежати на ліжку в усіх позах. ♑️ Козеріг 21 грудня. ✨ Сьогодні стільки справ, але спочатку потрібно вирішити інші справи, щоб приступити до цих. ♒️ Водолій 21 грудня. ✨ Не хочеться з'ясовувати стосунки, але процес уже запущений. ♓️ Риби 21 грудня. ✨ Тобі кругом раді, але їхати нікуди не хочеться. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Це ж безпека
-
Але замінити батарейку треба
-
Відкрила, витягнула
-
Купуйте батарейку на 9v.
-
Адміни каву полюбляють 😁
-
Батарейка сідає у детекторі диму