Український Монреаль
-
Я сьогодні буду
-
А яке посольство? Треба писати в кризову форму ircc або дзвонити їм.
-
Привіт усім! У зв'язку з переїздом мого друга, вільна кімната вже чекає на свого нового мешканця в квартирі на вулиці Avenue Van Horne, у районі Côte-des-Neiges. Ціна - 750$ на місяць з усіма включеними послугами, включаючи Wi-Fi, посуд, меблі та інші зручності. Це чудовий варіант для тих, хто тільки прибуває у місто. Звертайтеся до мене в особисті повідомлення, щоб домовитися про перегляд.
-
Який із вас може вийти лікар: Овен — психіатр Телець — дієтолог Близнюки — гінеколог Рак — педіатр Лев — хірург Діва — уролог Терези — невролог Скорпіон — сексолог Стрілець — алерголог Козеріг — стоматолог Водолій — патологоанатом Риби — психолог
-
на жаль, сьогодні путін не здох
-
В кожній провінції є офіси IRCC, на державному сайті є їх перелік по всіх містах, є такий і в Монреалі. Приготуйте текст не просто як там, а моя родина в складі…. Паспорти…. Отримала візи…. Плануємо виліт наприклад в лютому, бронюємо білети, але ось тато один візи не отримав, самого залишити не можемо, тому що… наприклад обстріли, мамі потрібна допомога, нас чекають робота, хости, …., максимально поважні причини пишіть і тільки в кінці як нам вислати паспорт на вклейку. Будьте готові до того що прийом в цих офісах може бути платний і по запису. Паралельно цей текст можете вислати до кризової форми, не завадить, бо її розглядають днів 10.
-
Доброго вечора. Можливо хтось тут з України найближчим часом вилітає до Монреалю? Мені потрібно отримати ліки з України. Можливо хтось зможе допомогти? 🙏
-
Друзі, вже у цю суботу, 23-го грудня ми вирушаємо у завершальну подорож до Різдвяного Квебек Сіті в цьому році🎄🏰 Це останні день різдвянної ярмарки.🔥 Ми побачимо старовинне та найгарніше місто Канади, відвідуємо Різдвяну ярмарку. Покатаємося на санях вздовж чарівного міста. Та насолодимось різдвяним настроєм та багатьма іншими розвагами. Також ми відвідаємо найбільший водоспад Chute de la Dame Blanche🎅🏻 Також скуштуємо найсмачніші різдвяні Глінтвейни. Виїзд о 7:00 - повернення о 22:00. Водій забирає усіх з дому та розвозить по домівках.🏠🚕 Залишилось 5 місць ✨
-
Привіт) Тут є майстри манікюру?) Або можливо можете когось порекомендувати?)
-
На 3265 Гойер здають квартиру 4.5 у гарному стані на 3 поверсі з балконом за 1200 + 100 за гараж. В будинку багато українців. Я сама там живу.