Український Монреаль
-
А потім - здаємо квартиру але не біженцям з донбасу.
-
Хто вам каже що це 2 місяці? Вивчають і немало, ця уся теорія до одного місця, лише пуста бюрократія і непотрібна трата часу.
-
А зараз воно ще гірше стало
-
Нажаль це дно помножене на жахи
-
Ситуація з переселенцями в Украіні прекрасний показник рівня юридичноі практики в цих питаннях
-
Модульні містечка просто гниють передані чехами під Чернігів. Далі продовжувати не хочу, в кожного свій досвід в цих питаннях. І ми всі зробили вибір бути зараз тут в Монреалі
-
0.0% якщо не буде зовнішніх факторів контролю. Я думаю всі ці підсвідомо розуміють
-
До 2 річниці війни!)) США прижало ряд країн, щоб ті розробили стратегію стягнення 300 млрд $ 😃 Цікаво, скільки до бюджету нашого дійде?😄😂
-
Хто може позичити вагу на 1 день? Броссард. Потрібно зважити валізи ☺️
-
Запитайте зранку
-
В долорамі були ручні ваги на сумки
-
Зараз мало людей
-
А що не так з тими біженцями?
-
Краще купити ручні ваги, але 1 кг не докласти, перевірено) в аеропорті потім усі валізи були 22.9-23.0 кг )) Та вони й не дорогі в цілому
-
Порушення прав і ігнорування державою проблеми в наслідок з 2014 року повна відсутність будь якоі системноі політики інтеграціі та допомги для внутрішніх переселенців
-
Вітаю, ми тільки приїхали до Канади за програмою CUET. Скажіть, будь ласка, чи можливо отримати якусь допомогу з продуктами/харчуванням на перший час,у Монреалі? Дякую
-
Репост Не будьте байдужі допоможіть будь ласка нашому захиснику який нас оберігав 🙏🇺🇦 Шановні друзі, трапилась біда, мій чоловік,та батько Скрутний Сергій, с перших днів пішов добровільно служити, та під час наступу отримав серйозні травми тепер терміново потрібна допомога .Він віддавав своє життя захищаючи нашу свободу та спокій , а сьогодні він залишився зі своєю травмою сам на сам ! Прошу допомоги не залишайте мене без чоловіка та дитину без батька... Він зараз знаходиться а тяжкому стані.. Одна ваша чашка не випитої кави може врятувати йому життя 🇺🇦🙏 Я немаю можливості оплатити цю операцію 😔🇺🇦 Тому не будьте байдужі 1,2,5,10,50,100 грн для нього дуже важливі 🙏🇺🇦 Всім дякую за увагу 5355161165878687 Також є PayPal skrutnijsergej@gmail.com
-
Вам туди
-
Подивіться поикарті де фудбанки
-
Репост Не будьте байдужі допоможіть будь ласка нашому захиснику який нас оберігав 🙏🇺🇦 Шановні друзі, трапилась біда, мій чоловік,та батько Скрутний Сергій, с перших днів пішов добровільно служити, та під час наступу отримав серйозні травми тепер терміново потрібна допомога .Він віддавав своє життя захищаючи нашу свободу та спокій , а сьогодні він залишився зі своєю травмою сам на сам ! Прошу допомоги не залишайте мене без чоловіка та дитину без батька... Він зараз знаходиться а тяжкому стані.. Одна ваша чашка не випитої кави може врятувати йому життя 🇺🇦🙏 Я немаю можливості оплатити цю операцію 😔🇺🇦 Тому не будьте байдужі 1,2,5,10,50,100 грн для нього дуже важливі 🙏🇺🇦 Всім дякую за увагу 5355161165878687 Також є PayPal skrutnijsergej@gmail.com
29 Jan 2023, 07:13
161686/236406
about an hour ago